Reklama

Reklama

Would I Lie to You?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Velká Británie, 2007, 30 min

Účinkují:

Angus Deayton, Rob Brydon, David Mitchell, Lee Mack, Miles Jupp, Fiona Bruce, Jo Brand, Russell Howard, Greg Davies, David O'Doherty, Jon Richardson (více)
(další profese)

Recenze (13)

vittorrio 

všechny recenze uživatele

WILTY sa stal jednou z mojích najobľúbenejších britských TV Shows vôbec. David Mitchell a Lee Mack je tak komické duo súperiace v banálnej súťaži o odhaľovaní klamstiev, že som neraz musel video zastaviť dosmiať sa a potom sledovať ďalej. Neviem, či v hodnotení môžem byť objektívny keďže angry logiv Davida Mitchella zbožňujem nie len v WILTY ale všetkých iných panel shows, kde sa objaví. Spolu s Lee-m už tvoria zohratú dvojicu, ktorá svojm vzťahom a interakciami často zachráni aj nie až tak vtipný príspevok hostí. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Lee Mack, David Mitchel a Rob Brydon jsou neskuteční sympaťáci a improvizační humor jim jde na jedničku. A když se k tomu ještě sejde správná parta ostatních hostů, nemá to chybu. Moje oblíbená historka je ta o tom proajatém koni v Bulharsku, už jsem ji slyšela a viděla tak pětkrát a stejně pokaždé znovu brečím smíchy. Je to celé velmi britské a hlavně moc moc vtipné. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Thirty minutes of exposing truths and pedalling lies featuring some of the country's most available talent." --- Jo, občas to tak skutečně vypadá. Ale to jen proto, že chemie mezi Davidem a Leem pracuje každej díl na plný obrátky a sama (potažmo jen Davidovy senzační "angry rants") by tu 30minutovku odtáhla i za přítomnosti čtyř hluchoněmých hostů. Což je jistě chvályhodná konstanta, snad až unikátní... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Fantastický pořad. Skvělá parta lidí (zejména tedy dvojka Mitchell a Lee, kteří jsou naprosto neskuteční) a porce velmi zajímavých příběhů, které jsou často i docela šokující. Britové humor umí, a v tomto pořadu to dokazují - je to velice vtipné, velice zajímavé, ani trochu trapné a echt kvalitní. 90%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama