Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, která popisuje jeden den ze života v holičství v jižní části Chicaga. Calvin (Ice Cube), který zdědil holičství po svém otci, v něm vidí pouze zátěž a ztrátu času. Teprve když ho prodá, začíná pomalu chápat otcův pohled a pokouší se holičství získat zpět. V hlavních rolích Ice Cube (Tři králové, Anakonda) a Anthony Anderson (Od kolébky k hrobu). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Fash 

všechny recenze uživatele

Musim rici, ze u tohodle filmu jsem si solidne odpocinul. Co se pribehu tyce, tak nic extra to neni...mozna i podprumer,...ale u me to tahaji vysoko dialogy a diskuse mezi cernyma holicema!! Od filmu jsem cekal jen pohodu a tu jsem taky dostal...zadny strileni, rvacky, preslazeny sceny....."jen" spravne potrhla sranda! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejde Holičství upřít snahu. Je dokonce dobře, že Tim Story natočil film, kde není tolik vidět jeho naprostá neschopnost a kde ho pravděpodobně zachraňují herci, kteří jsou občas vtipní. Cedric the Entertainer je osoba, která je v americe oblíbená, ale nějak mu nemohu přijít na chuť. Ice Cube je známý herec, který se potlouká mezi akčními filmy druhé třetí kvality(XXX 2) a podobnými konverzačními komediemi z čistě amerického prostředí s americkými probléme a vtipy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu trochu hodný a budu předpokládat, že až s dalšími díly to šlo úplně do kelu. Mohou mě ale mile překvapit. Ice Cube je v hlavní roli dobrý, Cedric nejméně otravný, jak jsem ho zažil, Eve je fajn, dějově je to také celkem ucházející. Nic skvělého, ale v rámci komedie s dramatickými a bratrskými prvky mi to na ten průměr stačí. ()

Spike86 

všechny recenze uživatele

Mně se to docela líbilo, jasně že to není nějaký vrcholný počin kinematografie s parádní kamerou a scénařem. Mně to ale sedlo počínaje dobrou "negerskou" atmosférou, prostředím, hudbou a v neposlední řadě postavou Eddieho, kterého dobře hraje Cedric the Entertainer. Je zde řada fórků docela povedených ať už konverzačních, situačních nebo vůbec principiálních. Namátkou třeba "bělošskej niga", neustálé vláčení ukradeného bankomatu apod. Zdaleka si nemyslím, že by tenhle film mohli docenit jen diváci v USA. 75% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. The Speech (Intro) - Cedric The Entertainer & Ice Cube ,2. Trade It All (Part 2) - Fabolous, P. Diddy & Jagged Edge ,3. Stingy - Ginuwine ,4. What's Come Over Me? - Glenn Lewis & Amel Larrieux ,5. Love Session - Ghostface Killah (feat. Ruff Endz) ,6. And We - P. Diddy, Black Rob, Big Azz, Ko-Kaine, G. Dep, Foxy Brown, Craig Mack & The Mighty Ha ,7. Could've Been You - 3lLW ,8. Baby Girl (Terri's Theme) - B2K ,9. Sneaky - Jhene (feat. Lil Fizz Of B2K) ,10. I See You - Best Man ,11. Better To Leave - Jordan Brown ,12. Baby, Baby, Baby - Collin ,13. Ben - Lil Kano ,14. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye ,15. I'll Take You There - The Staple Singers ,16. Big Booty Girls (Outro) - Ice Cube, Michael Ealy, Leon Collier "Jam", Ray Thompson & Eric Lane , ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Herci měsíc trénovali stříhaní vlasů a potřebné věci k rolím v kadeřnictví. Jediný Troy Garity měl předchozí zkušenosti. (Pumiiix)
  • Jason Winston George měl původně místo role Kevina, hrát roli Rickyho Nashe, kterou nakonec hrál Michael Ealy. (Pumiiix)

Reklama

Reklama