Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gróf Draculon (Adam Brooks) a jeho nacistickí upíri by radi ovládli Zem. Rozpútajú preto takzvané Pekelné vojny. Jeden vojak (Matthew Kennedy) bol v súboji s grófom zabitý, ale jeho skutočný boj ani zďaleka neskončil. Jeho telo transformovali do podoby Manborga, bytosti zostavenej z časti ľudského tela a najnovších výdobytkov robotiky. Spolu so svojimi novými kamarátmi, austrálskym punkerom Justice, jeho sestrou Minou a expertom na bojové umenia, sa Manborg púšťa do nerovného boja so silami temna... (beso74)

(více)

Recenze (14)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nie som si istý, či malo ísť o nejakú pamätnícku guilty pleasure pre fanúšikov cyborg akčákov z 80. – 90. rokov, ale mne to vôbec nesadlo a to mám viacero kúskov z toho obdobia v obľube. Trápny vojačik príde v boji o život, no následne je oživený a stane sa hustým kyborgom v budúcnosti. Nebavilo ma to; akcia slabá, dej samozrejme žiadny, humor sa mi zdal iba trápny, postavy aj bitky nezaujímavé a spracovanie v štýle kríženca sci-fi, rozprávky a bojovky tiež za moc nestálo. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Pokud se naladíte na amatérskou a 80.tkovou kvalitu, tak dostane i celkem hodně muziky. Pokud jste ignorant, který mávne okamžitě rukou a chce prostě hovno s kvalitníma efektama, tak se ani nekoukejte. Dabing "Number one mana" byl kulervoucí. Steven Kostanski zde ukazuje, jak nějak mohl vypadat první Tron, který mi přišel v určitém smyslu podobný. 70% ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"It's not about the killing… It's about family." Punkovej film, co ukazuje, že i trash se dá dělat hodnotně. Manborg, Mina, Justice a #1 Man vs. hrabě Draculon a nacističtí cenobiti. Jo, je to přepálené, ale je to nehorázná prdel. Od příběhu a dialogů vzdávajícím hold sci-fi klasikám a béčkovým klišé, po explozivní akci a luxusní stylizaci, masky a claymation. Pokud se vám líbil Kung Fury, tohle je povinnost. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost která na poli jedný hodiny napáchá slušnej masakr. Parta klasicky osmdesátkově stereotypních hlavních hrdinů ve složení Manborg, kung-fu bijec, pankáč a jeho ségra versus solidně namaskovaný nacistický špepíci z Pekla. Dialogy jsou totálně ujetý a místama jsem se upřímně zasmál, ačkoliv jsem čekal nějakou trapnost. Astron 6 má retro styl v malíku takže pokud máte nakoukáno tak se budete bavit celejch 60 minut. Pokud ujíždíte na sračkách typu Atlas mraků tak se tomuhle vyhněte. Doporučuju na Bandcampu koupit soundtrack kterej je parádní. ()

CisticOken 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se upřímně těšil. Ty vizuály a prostředí ve kterým to bylo, supr béčková zápletka mají obrovskej potenciál, ale bylo to rozbředlý - a to i na tu krátkou stopáž. Mohlo to mít pět hvězdiček, ten scénář to ale zazdil. Trailer na youtube pět hvězdiček zasluhuje, tohle bohužel ne. Škoda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Inspirací pro film byla také osmdesátková scifi Eliminators (1986). (Lorge)

Reklama

Reklama