Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, co to mělo být? Stále, i když stále zoufaleji jsem doufal, že se z toho něco vyklube. Něco víc než je hodinu a půl trvající pařba. Zbytečně. Prostě příběh, kterak se debil, připosranej debil a tlustej debil rozhodnou udělat párty, na kterou se jen tak nezapomene. Přijde tam spousta lidí, z tria debilů (hlavně z připosranýho debila) jsou legendy, protože se párty zcela vymkne kontrole a končí devastací čtvrtě. Jupí...? 0% ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Traja kamoši usporiadajú party pre priateľov a tá sa zvrhne v niečo neopakovateľné. Aj tvorcom tohto skvostu sa všetko vymklo z rúk ( zámer prekonať všetky akceptovateľné pravidlá im rozhodne vyšiel ) a natočili bezbrehú teen hovadinu bez zmyslu, prerušovanú klipovými zábermi na baviacu sa mládež za účasti techno hudby. Pravdou je, že snímok debutujúceho Nima Nourizadeha sa nedá s ničím porovnať, toto je jednoducho najväčší ašpirant na najhlúpejší film desaťročia. A nepomohla mu ani jediná scéna, ktorá ako-tak stojí za zmienku ( prvá návšteva polície ) a ani pekné baby. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokus. Výsledek je ovšem rozporuplný. Mladý borec se chce stát oblíbeným a tak u sebe doma uspořádá akci. Ale není to ledajaká akce. Jeho kámoši totiž zařídili, že o ní ví celé město. Jenže večírek se samozřejmě zvrhne... Celé je to točené ruční kamerou z pohledu první osoby. A teď mé výtky. Tak nejdřív mi přišlo hodně divné, že po tom, co ti borci za celou noc vypili, se pořád drželi na nohou. V Americe se sice prodává tvrdý chlast jenom do 20% a pivo má jenom 2%, ale i tak. Pak taky samozřejmě naprosto naivní americká idylka, že totální loser sbalí tu nejhezčí holku na škole. No a to jak tam pak naběhl ten borec s plamenometem, to už byla úplná kravina. A že ho jeho otec na konci za totální demolici jejich baráku ještě pochválil, už snad ani nekomentuju. Prý tam bylo kolem 2000 lidí, tak určitě. "Go home, Robert!" :D ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

V rámci čo raz viac prepieranej estetiky found-footage, socio-kultúrnych determinácii nastávajúcej generácie a ich kurióznych hyperbol či plastického ozvláštňovania skrz iné, poväčšinou buď spriaznené alebo aj prekvapivo zakomponované žánre - žánrové zvyklosti, ide o uchádzajúci výtvor, ktorý si zatracovať nezaslúži. Po obdobne ladenom "Chronicle" v ktorom sme boli svedkami zovretejšej fúzie dramatického pojednania o looserstve na pôdoryse tínedžerského harašenia/rodičovsko-školskej šikany/carrieovského syndrómu, fanúškovského imitovania vychytávok niektorých herných konzol a superhrdinského sveta (tentokrát) v nadvláde záporakov, tu máme ďalší, sic atmosférou namazaný, ale zároveň aj celkom slepo sa zavďačujúci cross-over obstaravajúci prienik stredoškolského rom-comu kde looseri ostávajú a pre zmenu svoju reputáciu vtipne vylepšujú, odviazaných epic parties snímkov ktorých dominantou sú predovšetkým naštartovaní djz, young bitches and (i)legal substances a napokon katastrofického skoro sci-fi čo by óda na jeden plamenomet. Keby sa to nebálo ísť v tom svojom vyfičanom rebelanstve ešte viac za hranu (auto úprk mohol byť oveľa viac rozvedený a prípadne dovedený ad absurdum) a bezpečnostne sa tu necúvalo pred zamilovanými pusinkami vyjebaných amerických happyendov (ak by chlapec tu tmavovlásku za dunenia skrillexovho bro-stepu pokoril a tej bloncke by sa dvoril až keď by z neho bol vyzretý twenty-something, tak to by bolo hneď o niečom inom). Takto len provizórne odreagovanie/pousmiatie sa nad baviacimi maličkosťami (pes, trpaslík, slow-mo), gradujúcimi kamerovými hrátkami (čelovica, auto, spravodajstvo) a priznanou snahou o atraktívnu senzačnosť konceptu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu jsem doufal, že ti zmetci s těma kecy po tý párty budou mít takových průserů, že to ještě nezažili a já se jim budu konečně pořádně smát. Očekával jsem, že shoří dům, ale že bude hořet celá čtvrť? Klobouk dolů. Nápad tenhle film má dokonalej, zpracování taky nemá chybu, ale přesvědčte mě, že jste nebyli škodolibí a těm klukům jste ten průser nepřáli. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Tvorcovia sa snažili, aby sa vo filme objavili všetky etnické skupiny. (Greenpeacak)
  • Jména většiny postav ve filmu jsou shodná se skutečnými jmény jejich hereckých představitelů. (koxin)
  • Ve scéně, kde postava, co chrlí oheň, zapaluje sousedství, si lze všimnout, že hraje píseň „Battery“ od hudební skupiny Metallica. (cuish)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama