Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (867)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Paradoxem roku 2012 je, že největší filmový zážitky prožívám doma a největší zklamání v kině. Ležim doma s chřipkou a Projekt X mě postavil na nohy, postavy jsou uvěřitelné, herci příjemní a zábavní, scénář má brutální spád a skvělý finiš. Perfektně sem se pobavil a oddychnul si. Vždycky jsem chtěl žít v americe protože takové věci, se můžou dít jenom tam. ( jsem si vědom toho, že to není podle skutečnosti ) , ale stejně, čím sem starší, tím potom paradoxně víc toužím. JUST EPIC!!!!! 95%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Project X v žádném ohledu není jakkoli výjimečný či zvlášť povedený film, ale když se ta cool párty rozjede, nuda nehrozí (alespoň pro cílovku). Je to zkrátka spíš taková velice nenáročná úsměvná pohoda než teenagerská alternativa komediálně kulervoucí Pařby ve Vegas. PS: Dobrovolně si pustit film o pařících středoškolácích a pak tu brečet, že film není chytrý / intelektuálně stimulující ... no, na to musí být člověk snad ještě větší vůl než libovolná postava z toho filmu :-) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprostej nářez, kterej nás díky úžasný kameře a zpracování zavede přímo doprostřed nejrozjetější párty. Šílená jízda od začátku do konce, která ale přesně ukazuje, jak se dnes mládež baví, a jaká je to někdy ohromná zábava, ale taky průser. Ten film se stal pro mne naprosto srdeční záležitostí, protože jsem v něm našel sám sebe a mnoho takto prokalených let. Navíc zapůsobil jako dokonalý "warm up" k jedný akcičce, na kterou se za týden chystám... :-)) Naprosto odvázaná záležitost, totální extáze (a že jí tam bylo ...), kterou podtrhuje hlavně suprová hudba hodící se k jednotlivým scénám (při scéně znovurozjetí párty za barákem mě příjemně zamrazilo v zádech ...) a perfektně zvolené klipové scény, které do sebe slušně zapadají... Řadu let, vlastně od Human Trafficu (1999), jsem neviděl nic pohodnýho. Velký překvapení roku!!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

LSD ve sprosté sošce trpaslíka, reálný trpaslík nacpaný do trouby a zkáza všude, kam se podíváš. Project X je splněným snem každého, kdo má rád opravdu divoké mejdany, hodně pěkné slečny a opravdu divoké mejdany. Nepsal jsem to už? :-) Tak teď chvilku reálně - všichni víme, že mnoho věcí/situací je ve filmu hodně nadsazených, ale komu to vadí, když ta párty vypadá opravdu drsně? Myslím, že tohle by se mohlo stát jakýmsi kultem a IMHO vcelku zaslouženě. Kdo od filmu o "párty, o které můžeme jen snít" čeká něco víc než jednu legendární kalbu, bude zklamán. 80 %. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od filmu nečekala. Radši. A ve finále to bylo jedním slovem strašný. Nesnášim amatérsky natočené filmy a tohle je přesně ten případ. Nedalo se to brát vážně ani minutu a stačilo to celé vnímat jen občas a stejně jste věděli, o co jde. Myslím, že takové filmy je zbytečný točit. Dám 20% ze soucitu. A souhlasím tu s pár komentářema, že 87 minut na takový film je hodně. Stačila tak hodina a i to by možná bylo moc ... A ten trapný konec tomu nasadil korunu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Party se dehrává ze 13. na 14. května 2011. Lze tak soudit podle scény v čase 1:19:50. (imagoo)
  • Na konci filmu príde Thomas (Thomas Mann) do školy na zdemolovanom minivane, ale čelné sklo má v poriadku, aj keď mu ho na začiatku filmu rukou rozbil T- Rick (Rick Shapiro). (ČSFD)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama