Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina Templářských rytířů zaútočí na pirátskou loď ve snaze zabránit jim v loupežných přepadeních. Bohužel nejsou piráti jen tak obyčení a na Templáře padne kletba a stávají se netvory. Aby toto prokletí zlomili, musejí přemoci bájného draka. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Hashalamata mu alahalka-hashalamata mu alahalka...práve som zaklial tento profil filmu, kto naň vstúpi s úmyslom na seriózny filmový zážitok, padne naň kliatba znechutenia nad týmto kinematografickým počinom. Mne to, ako veľkému milovníkovi podobných hobby-projektov, však láme srdce keď viem, že takáto nuda vzišla z asylumáckej kuchyne. Náplasť v podobe dokonca dvoch druhov dráčikov či po anglickom trávniku sa váľajúcich a naplno vrieskajúcich pseudohercov bola len veľmi slabá. Samozrejme nesmie chýbať nejaká tá odseknutá hlava. Na druhú stranu ma veľmi potešila Shinead Byrne. Nieže by sa naivnými hereckými výkonami v Dí-Crusaderoch nejak šetrilo, ale jej herectvo posunulo naivitu do úplne inej dimenzie. Dávam síce odpad, ale na najlepšie kúsky zlatého fondu béé kinematografie sa to samozrejme ani nechytá. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Já draky rád, tak jsem si říkal, že třeba budu jako jedinný drobet nadhodnocovat, nebo mě to nadchne, ale bohužel kromě pěkného posteru film opravdu nepřináší radost a dlouho jsem neviděl něco tak zlého, ale na úplný odpad to nevidím. Občas se tam objevil i náznak snahy něco vytvořit. 15% ()

Reklama

smalldevil 

všechny recenze uživatele

Tak takovéto hodnocení mi nedá nepodívat se na film. :-))) To je jako když vám někdo řekne, že "támhle leží hovno k zblití"...taky se podíváte, abyste mu mohli dokázat, že nemá pravdu, protože právě vy se z toho nepoblinkáte. Takže - dám pak vědět, jak jsem dopad. hihi............O 2 hodiny později............Takže mohu konstatovat, že tohle je pravý Asylum. Dostal jsem víc než jsem čekal. Ty tuny odpadu co jsou zde použity jako hodnocení jsou od zdegenerovaných, zmlsaných diváků. Tenhle film samozřejmě není světobornej, ale svůj ůčel plní. Draci lítaj, lidi zabíjej, čarodějnice čarujou.....není to krávovina, jako když třeba žraloci pochodujou po pláži a nebo jeden američan zachraňuje svět. Je to prostě béčko od Asylum. 50% Howg ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Tak asi to vypadá, že budu jeden proti všem, ale mě se to celkem líbilo. Sice to má podivnou zápletku, chvilku to trvá než se člověk zorientuje, je tam i pár much pro detailisty... ALE má to i nějaké myšlenky...Banda tam hraje divadlo jako na drsné piráty a maníci přiběhnou...My to berem vážně hehe a teď Vás všechny povraždíme....no a pak se z nich stanou monstra. Mimochodem celkem povedení gargoili to jsou graficky, včetně dráčků...no a pak putování za jádrem zla, které lidi ze strachu brání.... Což někdo může namítnout, že je to klišé, ale ve světě je tohle klišé bohužel dost skutečné, ač trošku v jiných podobenstvích. No a pak je tam i nějaké zajiskření, které sice nenabylo nějaké síly a mohlo být rozvedenější o nějakou větší romantiku, ale pal čert. No a to nejlepší nakonec, kde to začíná být i celkem napínavé a rozbalující, kam a jak se to všechno zlomí.. To ale nebudu říkat, abych tu TV podívanou nekazil. 8) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Mark Atkins a jeho další kinematografická hrůza převlečená za film pod záštitou The Asylum. Námět jako takový nakonec nebyl úplně zlý. Dobře, tedy v rámci žánru těchto filmů. Máme tu nějaký plytký příběh o kletbě měnící lidské bytosti v „draky“, kteří jsou ovládáni zrádným druidem říkajícím si „černý drak“. Navíc rychlost proměny závisí na tom, jaký člověk je v nitru duše. Hlavní templářská skupinka, která postupem děje ubývá, je nevýrazná, leč dostatečně charismatická. Jejich doprovodná pěkná bojovnice, která umí zajímavé pohyby, taky není úplně k zahození. Tedy zbývá jen dívka, která byla spíš k ničemu (ačkoliv sama svolala kletbu) a neustále koukala, jako by jí uletěly včely. Do poloviny děje jasný odpad, od poloviny ale musím sám za sebe říct, že to mělo i nějakou tu menší hlavu a patu a člověka zajímalo, jak to celé dopadne. Zpracování jako takové typicky zlé. Převršel opakovaných záběrů, týkajících se hlavně digitálních draků, jenž nejsou ani tak draci, jako spíš démoni s křídly. Taktéž mnoho protahovaných záběrů, kdy jeden démon půl hodiny obletuje loď a všichni na něj jen koukají, či v jedné chvíli hrdinka až nekonečně běží a běží pustinou. U počátečních soubojů s piráty jsem nevěděl, jestli se smát, nebo brečet - jejich choreografie byla příšerná. Herecké výkony jakbysmet (výrazy pirátů k nezaplacení). Navzdory tomu, výběr lokací by ušel, i když jim figurovaly hlavně všemožné ruiny hradů, mechem porostlé lesy, či již zmíněné kamenné pustiny. Rozhodně snímek stále zůstává velmi špatným filmem, na který se ale v rámci mezí dalo i koukat a být taktéž trošičku napjatý, což je u filmů od The Asylum docela rarita. 20% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama