Reklama

Reklama

Bill má niekde ukrytých dvanásť miliónov dolárov a pred sebou malý problém – peniaze v skutočnosti patria chicagskej mafii. Mafiánsky účtovník Bill „The Mouth“ Manucci pred časom pripravil chicagskú mafiu o dvanásť miliónov dolárov a ušiel sa skryť na vidiek s presvedčením, že ho tam mafia nenájde. Jedného dňa sa však nemysliteľné stane skutočnosťou a je jasné, že mafiáni chcú svoje prachy späť. Samozrejme, Bill sa peňazí, o ktorých je skalopevne presvedčený, že patria jemu, nechce vzdať. Keďže vopred dostal varovanie, že ho navštívia muži tajuplného mafiánskeho bossa Skippera, manželku Debru pošle do bezpečia. Hoci ho mafiáni chytia, podarí sa mu ujsť, ale v pätách má aj majiteľa drogového laboratória, ktoré sa mu podarilo v rámci úteku zničiť. A ako do rovnice zapadá miestny šerif Dex Drier? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalší nenápadný, ale nadmieru zábavný až crazyhumorný filmík s plejádou "hviezd nižšej svietivosti". James Belushi tu stvárňuje skrývajúceho sa mafiánskeho účtovníka, ktorý si pre seba "ulial" zopár melónikov a (ako sa názorne presvedčíme) nehodlá sa ich za žiadnu cenu vzdať. Kopa výborne zvládnutých prestreliek, vtipné dialógy a pár nezabudnuteľných scén (napr. šerif a jeho zúčtovanie s milenkou). LOW BUDGET ako má byť. (20.6.2005) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Moje máma vždycky říkávala : Synku z tebe jednou vyroste upřímnej chlap. Situace okolo výrobny piva a následné explozivní rozuzlení bylo parádní. Vše pěkně podbarvovala psycho hudba. Brečel jsem smíchy při scéně, kde se na ulici míjejí ta dvě policejní auta - zajímavá a úsměvná zápletka. CITÁT - Kolik může mít jedno takovýhle město poldů !!?? a opět tu figuroval parádní hudební doprovod a vtipné komentáře aktérů. Velká krajina, výbuchy, střelba, drsné záběry, pasti na medvědy, honičky a hledání jednoho chlápka, co okradl magnáta Skipra o několik milionů. To vše v jednom. O zábavu je postaráno a já se opravdu bavil. CITÁT - Tady v Harmony ( pop 808 ) se nic neděje. Billy ( James Belushi ) je lhář, srandista, zloděj, milovník a možná bude mít štěstí. CITÁT - Zasraní vesničani z mobilama !!! ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Niečo na spôsob polo-čierneho a polo-akčno satirického humoru s Jamesom Belushim ako kvalitným, charizmatickým vtipálkom. Od polovice filmu ale začína nepochopiteľná, ale ako to obvykle v podobných komédiach chodí menšia fraštička plná nečakaných zvratov a samých nelogických vsuviek. Samozrejme, nedá sa to brať príliš vážne, akurát sa zamýšľam nad toľkými klamstvami... ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Vynikající scenář s výborně zvládnutými dějovými zvraty - vyšší hodnocení hlavně za něj. Všichni se vybarvili jinak, než se původně jevili, ale nepůsobilo to nepřirozeně uměle - to je ta zmiňovaná zdařilost. Nenudil jsem se, rychle ubíhající thriller využívající osvědčené prostředky. Trochu upovídaný, však myslím záměrně a vcelku inteligentně ;-) Perfektní Timothy Dalton jako drsný šerif. Nečekejte velká sdělení, ale každopádně svižná zajímavá záležitost. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Film by som rozdelil na dve polovice. Prvá ma dosť bavila, ťahala na 4*. Pri druhej polovici som už taký nadšený nebol, dokonca pri závere som sa už trošku nudil. Timothy Dalton vynikajúci, miestami ma dosť pobavil. Belushimu takéto role sedia, čiže tiež dobrý výkon. Keď mám film hodnotiť ako celok, dávam 3*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah ve městech Spanish Fork a Provo. (Terva)

Reklama

Reklama