Reklama

Reklama

Ten nejlepší nápad!

(neoficiální název)
  • USA Best Idea Ever
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2010, 2 min

Obsahy(1)

Tento krátký film začíná tím, že na hlavu ctihodného sira Isaaca Newtona spadne jablko. Ten to samozřejmě nenechá jen tak a dostane nápad. Jaký? To už se podívejte sami. (7trpasliku)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Spadne-li Newtonovi na hlavu jablko, tak se dá tušit definování gravitačního zákona a hle - tady se pekly koláče a létalo se. To bylo nečekané, ale na to, že bych se u toho dokázal pobavit, snad ani nebyly vypsány sázkové kurzy. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jo, je vidět, že je to dost studentská věc, což by nemuselo být na škodu, kdyby to mělo nápad. Jenže nemá. Je to suché a když se to pak nemůže opřít ani o to, že to alespoň dobře vypadá (protože nevypadá), nemá to už vůbec nic... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

trochu tupé, nudné a neoriginální, bohužel nepřišel s žádným zajímavým nápadem, na kterém by se dalo ty nudné dvě minuty stavět ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvých sekúnd som tušil nejaký trápny pokus o vtip, avšak mimo reality, však keby zoskočil z takej výšky s najväčšou pravdepodobnosťou nič nezistí a vedecky nespracuje. Ja viem, to malo byť jednoduché a nezamýšľali sa nad tým autori, no ono to bolo triviálne a nezábavné. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Trochu vykrádačka (parazitování na staré dobré legendě o padajícím jablku) a hlavně ten ptačinec na konci... Ale jako absolventskej film je to milé. Neoriginální, ale milé. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pro začátek naprosto hnusná animace, celé to postrádalo..no prostě všechno...jedna hvězdička za překvapení v podobě Newtonových koláčů. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Chvíli to vypadalo jako reklama na ovocné džusy, pak na rodiné pekařství. Jedině závěr to lehce pozvedl, ale nudit se u dvouminutového filmu je prostě hrůza. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu co v tom bylo za nejlepší nápad , ale to je jedno. Animace nic moc. Celou dobu sem čekal na vtipnou scénku , a pořád sem si říkal už přijde , už přijde , ale bohužel nepřišla. A tec konec byla strašná blbost. 1% za snahu !!!! ()

Reklama

Reklama