Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha. (Gyorgy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zajímavá variace na klasický found footage koncept (detektivové sledují nalezené nahrávky a snaží se z nich vypátrat pachatele trestného činu), zajímavé a poměrně originální vyústění. Škoda že v jinak dosti špatném filmu, jehož detektivní část je značně nepřesvědčivá a found footage část nadprůměrně nepřehledná. Jo a jinak tento film objevil dosud nepoznaný level lacinnosti hororových lekaček. Dvakrát jsem sebou trhnul, když za značně hlasitého zvukového doprovodu začal šumět obraz. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, založit celý film na tom, že se policajti snaží z nahrávek objasnit identitu vraha. Vlastně se ani z místnosti nehnou. Bohužel tím to zajímavé končí, samotné found footage nahrávky působí hrozně otravně, neustále se zasekávají a neděje se na nich nic jiného, než že někdo někam běží, křičí a pak zemře. Takže jako skoro každé found footage. Atmosféru to nemá, napínavé to není, postavám se tam fandit nedá a navíc je to celé dost nudné, takže jediné, co je zde dobré, je ten nápad a pak ten konec. I tak je to velmi málo. Slabé 2*. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Neotřele využitý koncept "found footage", kterou průběžně sledují a zkoumají kriminalisté. Občas napínavé, ale přemíra těch digitálních ruchů, zrnění a artefaktů spíše ruší, o totální ztrátě přehlednosti nemluvě. No a pointa je opravdu nečekaná, nepravděpodobná, nereálná a blbá, ovšem takovým tím WTF "guilty pleasure" způsobem. :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle způsob FF zdá se mi poměrně přijatelný. Snad proto, že třesoucí se kamera neměla 100% času k parkinsonovým efektům a také tu byli opravdoví herci. Navíc závěrečné vyústění mě docela překvapilo, byť celé pointa plavala trošku na vodě. Nicméně z mého pohledů jeden z nejlepších FF filmů vůbec. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Evidence patrí medzi filmy, ktoré sa v závere pokúšajú o šokujúci zvrat. Podľa mňa nevyšiel. Pôsobí skôr ako zvratok, než zvrat. Pripadal mi samoúčelný a zbytočný a v podstate nešokujúci, čo je u šokujúceho zvratu problém. Vycucaný z prsta počas obedňajšej prestávky. Lenže práve pocit, že na konci nás čaká Veľké Odhalenie, umožňuje pozabudnúť na to, že to začalo relatívne inteligentne (úvod z miesta činu a samotná zápletka pripomínajúca skvelú Identitu), no rozhodne to tak nepokračovalo. Po sviežom úvode sa to zvrhne v „klasiku“: noc, opustené desivé miesto uprostred nebezpečnej púšte, hysterické výkriky, chaos, samoúčelné hádky, nesympatické postavy. Prvé, čo urobia po tom, čo zistia, že je kúsok od nich psychopatický vrah, je to, že sa začnú hádať o to, či si to majú nahrávať na kameru/mobil (!). Nepomáhajú ani nelogické rozhodnutia veľakrát odporujúce tomu, čo postavy pred chvíľou povedali (autobusár vyhlási, že ísť v noci k zhavarovanému vozidlu územím plným hadov by bolo nebezpečné aj bez naokolo sa potulujúceho vraha, no v nasledujúcej scéne už veselo hopsá k autobusu v spoločnosti bezbrannej blondíny a je úprimne prekvapený, keď na nich zaútočí vrah). ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama