Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha. (Gyorgy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak to opravdu nebyl. Pár nezajímavých postav je postupně likvidováno vrahounem se svářečkou, který se ale moc nepředvede, jelikož mordy nejsou extra vidět. Jediné co člověka trochu baví tak to jak byl film udělán. Osobně se mi nápad filmu ve filmu, kdy vyšetřovatelé sledují nahrávky s masakrem a snaží se odhalit kdo je vrah, líbil podstatně víc, než kdyby film jel klasickou linii bezduché vyvražďovačky bez detektivní vsuvky. Ani fajn nápad ale nezachrání to, že film je absolutně bez napětí a charaktery mi byly naprosto ukradené. Konečné finální odhalení neurazilo i když jsem nepochopil, proč to vrahoun nakonec všechno prásknul sám když se tam celou dobu snaží svést na špatnou stopu :-D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Závěrečná pointa slušná, připomínalo mi to Saw,ale forma a zpracování je dosti fádní a pokládal jsem to za rušivý element filmu. Někdo hold nesnese logické chyby, za to já mám problém se smířit se špatně zpracovaným filmem. Found Footage vždy byl a zůstane nejslabším článkem hororového subžánru. 50% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ohliadkou miesta činu sa zisťujú, skúmajú a zaisťujú stopy, predmety, dokumenty a iné dôkazy, ktoré majú vzťah k objasňovanej udalosti. Včasne a kvalitne vykonaná ohliadka poskytuje informácie o mieste, čase, spôsobe a motíve spáchania trestného činu, prípadne o páchateľovi. Presne takto znie poučka z Kriminalistiky o ohliadke z miesta činu. A presne o tomto je tento film. Kriminalistickí technici skúmajú pozostatky z mieste činu po výbuchu na benzínovej stanici, kde bolo následne objavených niekoľko zohavených tiel. Jediné čo majú k dispozícii sú video zábery z kamier či záznamy z telefónov. Je to jediná šanca ako opoznať zabijaka, ktorý má všetkých na svedomí. Podpriemerný slasher točený found footage štýlom, ktorý okrem samotného rozuzlenia ničím nezaujme. Film, ktorý nijak nevystraší, dokonca ani nepobúri. Popravde, dosť mi pripomína žalostne prehnaný, nereálny seriál z TV o vyšetrovaní miesta činov - KOSTI. Úplný záver ukončený monológom určitých aktérov ma pobavil najviac. Tak to bolo strašne trápne. A práve pre tieto dôvody, takéto hodnotenie - 30 %. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No, to vám teda řeknu, že ještě teď ve mně kolují dosti rozporuplné pocity. Nejsem žádným velkým fanouškem filmů, kde figuruje především ruční kamera, ale tady mi to jaksi sedlo. Detektivní zápletka nám do jisté míry nabídne i kousek originality, ale dá se tu najít i několik rušivých elementů. Tvůrce bych trochu pokáral za několik nezáživných pasáží, kdy jsem měl sto chutí pohnout s časomírou dopředu, ale zas na druhou stranu jsem se nechtěl ochudit o postupné poodhalování příběhu. Sice mě trochu štval fakt, že ty záběry z kamer a telefonů jsou dost často přerušovány (na můj vkus), ale zas na druhou stranu alespoň bylo o mírné napětí postaráno. Ani já jsem dopředu netušil, kdo bude další na řadě a postupná likvidace postav maniakem ve svářečské masce měla taky něco do sebe. Ovšem nejsem sice žádný odborník přes svářečky, ale ty scény s „odpadáváním – upalováním“ končetin byly trochu přitažené za vlasy, stejně jako finální odhalení závěrečné pointy. Jinak určitě potěšila přítomnost Radhy Mitchell, ale nějaký oslnivý výkon nepředvedla. Ona jí to ani její postava detektivky neumožnovala..( více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/evidence-2013.html ) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jsou točeny horory, na které nejsou peníze a vyjde z toho laciné céčko.. Nechápu, že očividně peníze na horor jsou, ale vyleze z jejich tvorby takováhle zoufalost.. Hodně prkenní vyšetřovatelé naleznou na místě masakru několik video záznamů, které společně s divákem analyzují.. 2/3 filmu tedy probíhá na poškozených záznamech, které jsou navíc ze 4 různých nahrávacích zařízení, takže časová posloupnost brzo splývá.. Největší lekačky jsou, když místo vyústění napínavé situace skočí na obrazovce poškozená páska nebo se začne trhat obraz.. Závěrečná pointa je celkem dobře vymyšlená, ovšem tvůrci ten film natolik zprznili, že vyzní pěkně blbě.. Achjo, já chci nějakej pěknej horor :-( ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama