Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je čas odvázat se a rozjet to s BRATRSTVEM ČERNÉ PRACKY. Jestli máte rádi Austina Powerse, zamilujete si i tento film o nekonvenčním hrdinovi s nezaměnitelným stylem, slabostí pro ženy a absolutním hladem po spravedlnosti, muži akce, který si žil podle svých vlastních pravidel až do dne, kdy uslyšel svůj první šlágr ze sedmdesátých let ...? V povedené komedii musí náš hrdina za asistence BRATRSTVA ČERNÉ PRACKY zabránit podlému vůdci ohromné konglomerace před dalšími zločiny. (Universal)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film působí úplně stejně jako Halina Pawlovská. Ta se totiž tváří, že nemá ze své tloušťky žádné mindráky, že se nad svoje kila dokáže povznést, dělá si ze své váhy legraci, ale dělá si ji víc a víc a celkově je té "legrace" už tak moc, až je jasné, že ten mindrák prostě má a tímhle se ho snaží neúspěšně skrýt. Tady je akorát namísto Haliny černošský režisér a namísto váhy rasismus. A je to hodně hloupé i na bláznivou komedii. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme sa da poriadne zasmiat. Eddie Griffin je opat riadne funny. Samozrejme nejde o standartnu komediu a tento styl humoru musite vediet ocenit. Alebo proste musite mat naladu na takatu hovadinu. Dost sa to podoba na Austina Powersa. Samozrejme je to plne odkazov na ine filmy. Ma to akciu a vela necakanych momentov. Tak isto sa nevyhneme plno kecom o rasizme na cernochoch. Ale samozrejme to vsetko bola riadna prca. "Biela diablica" bola sexy. Takze, bavil som sa. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Opravdu debilnější český název ten film dostat nemohl. Když si na zadní sedačce stylového bouráku užije James Bond s Austinem Powersem, je z toho tohle. Mám černošské komedie hodně rád, popravdě jsem čekal o něco více humoru, ale i tak jsem poměrně spokojen. Zábavné to bylo, hudba parádní a ta stylizace prostě pobaví. Griffin si to náležitě užil. Rád bych někdy viděl Denise Richards ve filmu opravdu hrát a ne být tam jen pro (pro mě zcela nefunkční) okrasu. Řekl bych, že se už nedočkám. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Austin Powers in Black, aneb kterak happy afroameričané s big ego (rozuměj dlouhými penisy) zvítězí nad nemotornými, hloupými, rasistickými bělochy. Nic moc, jen pár celkem slušných fórů, jedna vtipná narážka na O. J. Simpsona...proč vlastně dávám **? Inu, fandila jsem jim. Taky nemám ráda majonézu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zábavná a ve svém způsobu ujetá špionsko-akční komedie o souboji černochů s bělošským mocipánem. Nalezneme zde odkaz jak na Bonda (od hračiček s autem až po hodinky a super boty), Barbarelu (Denise Richards), kupu černošských filmů a akčních pecek od Bruce Leeho. Vše je zabaleno do pohodové starší hiphopové hudby a společně s pohodovými písničkami vytváří film svůj svět, ve kterém je moc hezky. Já vás do něj zvu také, mnoho podobných povedených ujetin není. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama