Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životní příběh brazilského spiritisty a autora duchovní literatury Chica Xaviera, který za život vydal 412 knih, které byly napsány nikoliv jím, ale dle jeho slov pouze skrze něho. Chico Xavier byl dvakrát nominován na Nobelovu cenu míru. (sator)

Recenze (14)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre katolíka neakceptovateľná osobnosť, pre ateistu samý blábol, pre človeka s otvorenou mysľou, niečo, čo je možné, pravdu nepozná predsa nikto. Že je Chico Xavier osobnosť neskutočne pozoruhodného charakteru, to sa nedá poprieť. Kto za svoj život čo i len prečítal stovky kníh? A on ich rovno napísal. Niektorí hovoria, že cez 400, iní cez 500. Neuveriteľné a vraj mu ich nadiktovali duchovia... Jeho schopnosti a výjavy nie sú vedou vysvetliteľné, každopádne charitatívna činnosť je nepopierateľná. Film ma síce cca dve hodiny, ale myslím, že ani to nestačí na skompletizovanie tak bohatého a dlhého života. V podstate sú to len hrubé náznaky, a preto hodnotím priemerne. Krátky popis života Chica Xaviera sa dá ale prečítať aj tu: http://www.spiritart.cz/chico-xavier ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě to nevzalo, prostitutky modlící se Otčenáš ( v pracovní době) pro mě byly málo uvěřitelné. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Typický oslavný životopis, který jakoukoli pochybnost ohledně schopností Chico Xaviera v závěru velkolepě vyvrací. ()

beckham- 

všechny recenze uživatele

Toto téma mi je velmi blízké a jsem vděčný za každý podobný film. Kdo chce, věří, kdo nechce, nevěří. Každý si může vybrat... ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Pre ludi, co su nachylni tejto teme, by to malo byt povinne. Ja som skor zasady, nikdy nevovor nikdy a ani sa nejako otazke reinkarnacie a "zahrobna" nevenujem. Film je dost presvedcivy, autenticky a na tu stopaz aj v celku zaujimavy. Dokonca ma aj aku taku pointu.. ()

Jareda 

všechny recenze uživatele

Toto krásné dílo mi leželo asi půl roku ve filmotéce a nějak jsem se něměl ho shlédnout, však dnes jsem se celekm náhodou dostal k filmu Nosso Lar (Náš Domov) http://www.csfd.cz/film/294763-nosso-lar/ a po jeho shlédnutí (mimochodem také nádherný film ) jsem si vzpomněl, že přeci mám tento film a hned jsem ho shlédl a děkuji za něj... :-) ()

BÍLÝBIM 

všechny recenze uživatele

Oduševnělý film ! Freemind zcela jistě nepochopil téma a už vůbec ho nedokáže hodnotit , stejný komentář mají duchařské filmy, které on musel protrpět. Zcela jistě zaujatý a nesmyslný komentář s filmem nikterak související, Dam dobrou radu ,,Nekoukám na témata které mě nezajímají '' Více takových filmu a bude tady lépe !!!! :-) ()

Reklama

Reklama