Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bremerhavenu došlo už ke čtvrtému loupežnému přepadení. Tentokrát je však spojené i s vraždou... Komisařka Inga Lürsenová se rozzuří. Dozví se, že se její dcera Helen nechala přeložit. Nic jí o tom nic neřekla! V rozčilení spadne ze schodů. Doktor Adrian jí vysvětlí, že měla velké štěstí. Mohla umřít, stačilo spadnout o pár centimetrů dále... Komisařka začne být veselejší a nerozčiluje se tolik. Dokonce se přestane zlobit na dceru.
Nils Stedefreund vyjede k loupežnému přepadení v domě Markuse Messenburga, při kterém byla zabita jeho manželka Sonja a Markus zastřelil jednoho z lupičů. Na místě činu najde kamaráda z mravnostního oddělení Bernda Petermanna. Zavražděná Sonja byla Berndova sestra a kdysi Nilsova přítelkyně. Stedefreund s Lürsenovou předpokládají, že jde o stejné lupiče jako při předešlých třech přepadeních. Čím více získávají informací, tím více je ale Lürsenová přesvědčená, že nešlo jen o jednu z dalších rutinních loupeží... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený a tentokrát i dost akční díl brémské série "Místa činu". Kromě zajímavého a neokoukaného prostředí Bremerhavenu, kde se tato epizoda odehrává, disponuje "Milovaná" i mimořádně dramatickou a ponurou hudbou, která i přes své nepochybné kvality místy působí až poněkud neadekvátně (hodně mi tím připomněla indické drama "Sarkar", kde hraje stejně hrozivý a pochmurný hudební podkres, ať už jeho hrdinové právě někoho utloukají k smrti, nebo ať si třeba otevírají jogurt). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama