Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonusový film k animovanému snímku Batman: Rok jedna sleduje příběh Kočičí ženy, která se zaplete s muži, kteří obchodují s dívkami z nočního klubu. Musí sledovat své úhlavní nepřátele, kteří se ji pokoušejí zabít. (TwoFace)

Recenze (35)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

A do sbírky nám přibývá animák! A není to úplně špatné. Je to jeden z těch animáků, které dokazují, že animované filmy nejsou jenom pro děti. Je to akční, sexy a nekontrolované. Přesto, animace je nic moc, dialogy nejsou ničím zajímavé a není to ani jeden z těch lepších od DC. Ani nemůžu moc doporučit :-( ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Bonus na DVD k filmu Batman: Year One je přesně v duchu nového komiksu s Catwoman. DC se s kočičí ženou nepáře a protože vždycky byla provokativní, teď je z ní rovnou super sexy hrdinka. Vyzývavý tanec u tyči hraničí s kreslenou erotikou. Akce (tedy akční scény) je dostatečně dynamická a příběh, který vzhledem k formátu krátkého filmu nemá moc prostoru, jí aspoň nestojí v cestě. Co kdyby se Catwoman příště dočkala vlastního filmu s Temným rytířem ve vedlejší roli? ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

DC Showcase filmecky jsem nikdy moc nepochopil. Predstavuji postavy, ktere si holt asi nezaslouzi klasicky dlouhy animak. Trochu skoda, protoze v papirove podobe maji vlastni serie, a neskodilo by misto Batmana/Supermana videt tyhle hrdiny v poradnem filmu. Catwoman je mile prekvapeni, behem nejakych 14 minut je slusne mnozstvi akce, animace je pekna a pointa zajimava. Takze ok:-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Současné verze Catwoman mi příliš nevyhovuje, po všech těch proměnách pořád preferuju interpretaci Michelle Pfeiffer. Ale na druhou stranu toto je prezentace té aktuální a jako takové tento kraťas slouží velmi dobře. Doufám, že DC Showcase bude pokračovat a představí všechny hlavní postavy DC Nation. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný doplňěk k novému Batman: Year One. Od krátkometrážního snímku jako je tento se nedá čekat o moc lepší příběh, protože na to prostě není čas a prostor. Animace byla výborná, Catwoman správně sexy, takže spokojenost. Myslím, že by si Feline Fatale zasloužila konečně svůj animovaný celovečerák. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama