Reklama

Reklama

Hledání Atlantidy

(TV film)
  • USA Finding Atlantis

Obsahy(1)

Říká se, že to bylo město s neuvěřitelnými architektoNickými skvosty, obrovskou armádou a možná nejvyspělejší starověkou civilizací. Bájná Atlantida měla během jediného dne navždy zmizet v moři. Dá se najít legendární potopené město? To je úkol pro elitní potápěče a archeology. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Mám nesmírně rád dokumenty a historii. Však co bylo v tomto dokumentu k vidění? Jedna partička zkoumá na Santorini a na Krétě. Druhá na jihu Španělska. Objeví tam kruhy pod mokřinami a cihly v moři. Sami sebe přesvědčí, že našli Atlantidu a že se jmenovala jinak. Běžte s tím do hajzlu! Atlantida třeba vůbec nebyla. Platón se ožral s prostitutkou a byl to tak kreativní intelektuál, že si ji vysnil jako Smoljak Járu Cimrmana. Proč to ale nezpeněžit? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja mám tiež rád dokumnety o histórii ako kolega farmnf, ale nestotožňujem sa s jeho názorom. Áno, partičky skúmajú, kde to asi tak mohlo byť, to bájne miesto Atlantída. História je aj veda o bádaní, čo tak asi majú robiť? Mne sa to páčilo, je dobré, že existujú ľudia, ktorí majú radi záhady a ktorí idú za tým ich odhaliť. Platóna porovnávať so Smoljakom je skutočne odvaha. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama