Reklama

Reklama

H5N1 : Le jour de la pandémie

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Francie, 2009, 8 min

Obsahy(1)

Čtveřice lidí se rozhodne ve stejnou chvíli zastavit u malé benzínové pumpy. Zatímco dvojice mladíků obdivuje zdechlinu ptáka, mladá žena znuděně kouří a čeká na svého přítele, který si šel zatelefonovat. Nikdo z nich nemá ani tušení, že v rádiu právě probíhá oznámení o podivné nákaze, kterou přenášejí právě ptáci. Infikovaný pumpař je však brzy připraví o poslední poklidné chvíle dnešního dne... (SOLOM.)

(více)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Amatérsky zombie kraťas - pár ľudí na benzínke a zombíci. Tých 8 minút sa dalo vydržať - aj napriek tomu, že tam nie je dokopy nič zaujímavé, a vzhľad zombíkov či gore je hlboko pod priemerom. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je pravdou , že Jean - Olivier sa upol na zombie tému v nesprávny čas. Zombíkov je prebytok , ale ak zohľadním , že si to na papier sám naškrabal , zrežíroval a postaral sa o to , aby som to zhliadla , tak budem šetrná aj ohľadne na minutáž. Ako skok do zombie oceánu , slušný pokus. Už len nájsť ten správny scenár a na zombíkov zabudnúť. Svoje remeslo totiž ovláda a na prvotinu ok. Konkurencia je ale v prevahe - tak bacha. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv vše co se týče zombie tématiky moc nemusím, tak tento short přece jenom nedopadl v mých očích až tak katastrofálně. Za těch devět minut se tvůrcům nepodařilo mě znechutit a to i přes lehce humorné pojetí a především „ehm“ nepříliš zdařilé herecké výkony některých aktérů. Docela na mě zapůsobil výběr prostředí, tedy samotné benzínky a stupidní chování jednotlivých postav. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slabý zombie flick, ktorý ničím nezaujme, nieje ničím inovatívny a zaujímavý je paradoxne iba jeho hudobný doprovod, ktorý opisuje od Frizziho ZOMBI. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

I těch 8 minut mi přišlo děsně dlouhých. Zombie žánr už asi nemůže přinést nic, co by překvapilo a tohle to tedy rozhodně taky není. ()

Reklama

Reklama