Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pouze pět let chybí do výslužby policejnímu veteránovi Jonahovi Mantzovi. Jeho osamělý způsob života dokonale změní přitažlivá Lisa Kantrell, do které se bezhlavě zamiluje. Lisa pracuje jako tisková tajemnice pro mocného a korupčního předsedu městské rady Hamiltona Nicholse. Ten právě přijal úplatek tři milióny dolarů od jisté firmy, která je v rámci lukrativního obchodu spřízněna s mafií. Krásná tajemnice se rozhodne balík peněz vyfouknout svému šéfovi a s nápadem se svěří svému policistovi. Ten, ač mu odvaha nikdy nechybí, přizve na pomoc elitního odborníka na vykrádání sejfů, záhadného Chandlera Etheridga... (Intersonic)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudny thriller v ktorom chce Roberts vyjebat s Rookerom a naopak. A samozrejme v centre je zena, ktora hra na vsetky strany. Medzi tym je par erotickych scen a nejaka ta prestrelka. Ale vsetko to je na mizernej urovni. Film vhodny len pre hardcore fanusikov Rookera a Robertsa. 3/10. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Asistentka sa dozvie o 3 mil.usd , ktore získa jej šéf a snaží sa ho okradnúť, tak sa zveri priateľovi -policajtovi, ktorý si najme ďalšieho lupiča a spolu vykradnúť trezor. Akcia aj dráma tu nechýbajú 3* ()

Reklama

Reklama