Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cez internet sa zoznámila s očarujúcim mužom. Netušila, že sa tak vydala napospas sériovému vrahovi. V byte Michaela Hollisa nájdu jeho telo spolu s telom jeho milenky. Obom odrezal vrah prstenníky, ale snubné prstene nechal na mieste. Ďalšou obeťou je Lucas Manning, ktorý si dal v hotelovej izbe schôdzku s Maren Abbottovou (AMANDA RIGHETTIOVÁ). Tá sa nakoniec mileneckého vzťahu zľakla a odišla predčasne, vrah však vie, že je pre neho nebezpečnou svedkyňou, a okrem toho musí dokončiť svoju „misiu“. Medzitým však zavraždí ďalšiu dvojicu, opäť ženatého muža a vydatú ženu. Detektívi Kyle Solomon (ANDREW SHAVER), Jacqueline Fitzpatricková (KRISTA BRIDGESOVÁ) a jej bývalý manžel Will Atherton (ALLEN ALTMAN) z počítačov obetí zistia, že sa všetci zoznámili na webových stránkach sociálnej siete Bludné oko, ktorá sa špecializuje na zoznamovanie ženatých mužov a vydatých žien. S pomocou Maren, ktorá jediná prežila, nachystajú policajti pascu. Netušia, že vrah im do nej nastrčí nevinného muža. Maren sa ocitne sama, vydaná napospas vrahovi. Podarí sa jej uniknúť? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

mira007 

všechny recenze uživatele

Nízkonákladová nemastná neslaná televizní kriminálka. Nápad zápletky by tam i byl, ale provedení hrozně nudné, ale když už jsem na to začal koukat, tak jsem chtěl vědět jak to dopadne. Ale možná jsem jen chtěl dokoukat Amandu Righetti jestli nebude mít nějakou svlékací scénu - v Menthalistovi mi přijde hrozně asexuální, ale tady mi přišla hrozně sexy - jenže šla jen do spodního prádla. Takže jednu hvězdu navíc za ní. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Alespoň, že vrahem byla nejnepravděpodobnější osoba. Do ní bych to neřekla, ale motiv měla sice šílený, ale silný. Z příběhu se dalo vykřesat mnohem víc, vždyť jde o aktuální téma. Dnes si nemůže být nikdo jistý na koho na internetu narazí. Neustále se mluví o tom, že by děti měly být před internetem chráněny, ale i dospělí by si měli dávat pozor a být obezřetní. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Teda na to, že jde o kanadský thriller z letošního roku, se mi "Vražedná seznamka" relativně líbila. Neříkám, že by šlo o nějaký vyloženě vynikající film, na který budu vzpomínat po dlouhá léta, to ne. Ale jako taková příjemná oddychová detektivka, podle Barrandova navíc "dle skutečného příběhu", mi přišla ucházející. Lehkým plusem je také závěrečné rozuzlení a odhalení identity vraha. Zrovna od téhle osoby jsem to totiž fakticky nečekal. ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Celkem vleklá podívaná bez výraznějších momentů. Připomnělo mi to tuctové horory, kde vraždí někdo v masce. Jediné napětí jsem pocítila v době, kdy byl vrah očekáván v restauraci.. Navíc mě nemile překvapilo, kdo byl ve finále pachatelem? A ten motiv? Toto téma se možná mohlo pojmout víc psychologicky. ()

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Chybělo mi tady napětí. Možná byla chyba, že jsem si před zhlédnutím přečetla obsah filmu, kde je podle mě příliš mnoho informací, které divák dopředu vědět nemusí. Bohužel jsem odhalila vraha hned na začátku (možná i díky přečtení obsahu filmu), ale to mě neodradilo od toho, abych film nedokoukala. Spíš jsem čekala, kdy to praskne :) zaujal mě především popisek filmu a to, že se něco podobného může stát každému i v reálném životě. Neřekla bych ale, že je to "thriller", je to spíš takový "oddechový krimi film". ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama