Reklama

Reklama

Marito perfetto, Il

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Itálie, 2011, 38 min

Režie:

Lucas Pavetto

Scénář:

Lucas Pavetto

Recenze (6)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Krátké, průměrně natočené...... 50%. Nějak mi tam chybělo napětí. Taky by mne zajímalo, co bylo v tom kanystru? Co si to nalévali do těch ksichtů. Barvu to mělo jako ropa? :-) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nenápadný krátkometrážny krváčik o tom, že v manželstve je dôležitá predovšetkým dôvera. Ak je váš partner ešte aj chorobne žiarlivý, je jasné, že to nemôže skončiť ináč ako masakrom. Taliani príjemne prekvapili - aj keď niektoré brutálne scény vyvolávajú skôr úsmev, červenou sa nešetrilo, a za vtipné rozuzlenie pridám ešte bodík navyše. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Na Itálii slušný krvák s dobrou kamerou. Do samého závěru jsem byl rozhodnutý, že dám tři hvězdy, ale aspoň ten závěr nebyl vůbec předvídatelný, tak jsem hodnocení ještě o trochu zvedl. Jsou lepší vyvražďovačky, ale vyvražďovačka dvou manželů má také něco do sebe. Marito perfetto rozhodně svému žánru ostudu nedělá, už díky tempu, poněvadž 38 min je krátká doba a uteče jak voda... 7/10 = 75% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Povšimnutiahodný strednometrážny horor o problémami zmietanom manželskom páre, ktorí si počas "oddychového" víkendu na chate dá vzájomne poriadne do držky. Nechýba tu brutalita, psychopatické správanie či šetrné gore scény, korením filmu je však najmä jeho nečakané záverečné rozuzlenie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe ( SPOILIER ), by to bol pre pánov krásny matchball pre dámy. Nie všetky sú také, na koho sa hrajú a nie každý muž je sexuálny predátor. To, že svet bude v dnešnej dobe pri násilníctve počúvať už iba ženy, je trochu krivda, ale aspoň tu máme takéto pomerne vydarené thrillerové kúsky na upchatie diery. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Film mal dva mínusy. Bol pomerne krátky a obaja hlavní predstavitelia boli nesympatickí. Kladom je dobrá dynamika, zaujímavá zápletka, záverečný zvrat filmu tiež neublížil. ()

Reklama

Reklama