Reklama

Reklama

VOD (1)

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 1

Recenze (391)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Přehled citací: "Utratil jsi minulý týden 75.000$ za prostěradla....Jediný majetek cenná listina v hodnotě 200$ z roku 1973 má dnes hodnotu 248$....Zjistil jsem, že hotelová služba mimo hotel nefunguje...Lidi dostali, co chtěli!" hovoří za vše. Závěrečná ukázka praktického mizení diváků ve jménu iluze mě ujistila o jednom, už se o své kufry na letišti nebojím.☺A konečně "Jim Carrey" bez komentáře. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalší výstrel mimo úspešnej komediálnej reality. Osobne som tu nenašiel nič čo by vo mne vzbudilo oslňujúce pobavenie. V tomto prípade sa mojou návnadou stala príťažlivá Olivia Wilde, ktorá ma v každom ponúknutom zábere potešila. Nepresvedčil ma však scenár približujúci vzájomný súboj dvoch "kúzelníkov", v ktorom nakoniec Jane podľahla citom a otvorila srdce namyslenému, stroskotanému kúzelníkovi. Niekto sa možno pobavil na na tom ako kúzelník na dôchodku "zmizol" a pri tom bol pod posteľov, či vŕtanie si do hlavy, či triku s holubom, ktorý vyletel zo soľničky, ale pre mňa to bolo len istou formou trápnosti. Nakoniec jediné v celku úspešné prekvapenie prišlo, keď Jim Carry sa objavil v kostýme metalového burana. Film som dopozeral tak dávam 20%. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Klasický "crazy" humor, v podání stále skvělého Jima, mne dostával do kolen, ovšem, také klasický, kýčovitý, až sračkoidní scénář o morální i profesní nápravě jednoho přehnaně zhýčkaného mága, zakončený tím, že dostane zpět své angažmá v Las Vegas, mne v žádném případě nemůže pustit výš. Poznatek z filmu přece jen mám - Bohdan Tůma je daleko lepší, než Jim v originále - viděno dvakrát. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám děsně rád tyhle komedie, co tady mají sotva 60 procent, ale už od pohledu vypadají bláznivě a zábavně. Já nevím proč, ale zdejší uživatelé je tady hodnotí děsně průměrně a někdy až podprůměrně. A já to prostě nechápu. Za těch 100 minut jsem se nasmál tak jak u kdejaké jindy daleko lépe hodnocené americké komedie ne. Je to šílený, to je zřejmý, ale přesně o tom to je. Jim Carrey, co paroduje Chrise Angela prostě nemá chybu. Stejně tak i scéna s Davidem Copperfieldem. Do toho velkolepej závěr, co mě fakt sejmuj. A když tak nad tím přemýšlím, tak tohle je asi nejlepší hlavní role Steve Carella, co jsem zatím viděl, a kde se projevil jako totální komik. No konečně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neumím vytáhnout z klobouku ani spolupracujícího králíka, takže jsem nikdy nesnil o tom, že nechám zmizet Sochu svobody, budu létat nebo se proměním v modela prezentujícího spodní prádlo. Přesto mne kouzelnické triky malinko fascinují a pozvání do zákulisí čarodějů většinou neodmítám. Tentokrát jsem se celkem pobavil s namachrovaně sebestředným Burtem Zázračníkem i extravagantně nemocným Stevem Grayem, ale co naplat. Oba dva bych bez mrknutí oka vyměnil za pozvání od Jane na šestnáctimetrovou postel, na které by mi z ucha vykouzlila kondom odpovídající velikosti. Pak bych jistě podal alespoň průměrný výkon, stejně jako tento film. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 10. ledna do 20. března 2012 v amerických městech Santa Clarita, Los Angeles a Las Vegas. (BMW12)
  • Pri záverečnom vystúpení Stevea Greya (Jim Carrey) je vidieť, ako vŕtačku priloží k hornej časti dosky, pri prestrihu vrták prejde stredom dosky a po nasledujúcom prestrihu vyťahuje vrták opäť z hornej časti dosky. (belinko)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama