Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Krásně animovaný a vtipný „večerníček“ z Ruska, tak by se dal ve zkratce popsat tenhle miniseriál. Animace je vskutku kouzelná a jednotlivé příběhy dostatečně akční, aby udržely pozornost dětí a také dostatečně vtipné, aby bavily i dospělé. Některé díly jsou skvělé a některé „jenom“ dobré, ale vcelku jde o výborný večerníček, který válcuje současnou moderní produkci podobných děl. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějaký číman mi zakryl první díl, vycházím tedy z premisy, že Béďa porodil téměř lidské (tedy ruské) dítě, rozhodl se protivit přírodě i nadále a nesežral jej, aby následně trpěl více, než pták v trní. Ďurovo poznámku o objednávce ÚV FSB podepisuji vlastní menstruační krví a dodávám, že na dálněvýchodní původ jde jinak o velice zdařilou kokotinu. Dětem se to líbí. Dětem se sice líbí ledasco, kupříkladu žížala na patře nebo olizování chcíplého vrabce (výjimečně nejde o peďácké dvojsmysly, pouze o výčet toho, co se dnes mé pitomstvo snažilo před domem narvat do tlamičky), ovšem zde jsem ani já netrpěl touhou ukázat světu včerejší oběd. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Zhruba stejný fenomén jako bylo za mých dětských let Jen počkej. A jako tam byly sympatie všech na straně vlka, tady jsou na straně medvěda, aby už konečně tu malou teroristku sprovodil ze světa. Jenže ona je při vší nesnesitelnosti roztomilá a naprosto dokonale nadabovaná (myslím originál Aliny Kukuškiny). Bez ní by to nebylo ono. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Technicky i jinak vymazlená animovaná groteska z Ruska? Nu, je na čase se soudruhů začít opravdu bát, protože to dokazuje, že skutečně dokážou "dohnat a předehnat":) Občas sice mám pocit, že se tu v oblasti vyobrazování "trademarků" ruského kulturního dědictví trochu moc tlačí na pilu (hlavně písničky jsou takové, ehm...), ale převážnou většinou mě tyhle příhody starého cirkusového medvěda a blonďaté copaté pohromy nehorázně baví. 90% ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pravdou je že rozumiem úúúúúúplne nič z toho čo rozprávajú, ale rozumieť je posledné čo potrebujete. Je to až príliš roztomilé, je to až príliš zábavné, je to príliš pekné a vizuálne uspokojivé na to aby sa dalo povedať o tom krivého slova. Ďakujem za to že mám malú sestru, a môžem to pozerať každý deň dookola bez toho aby doma na mňa padali divné pohľady :) ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Seriál začala dabovat poloamatérská dabingová skupina Fénix ProDabing, která zajišťuje dabing titulům, které se patrně nikdy oficiálního dabingu nedočkají. Po prvním dílu však skončila, neboť tento seriál začala vysílat Česká televize s profesionálním dabingem. (VoxMortis)
  • Medveď Míša je cirkusovým medveďom, ktorý si svoj dôchodok užíva v lese vo svojom domčeku. (Carol Pifková)
  • Zlúčenina, ktorú má Medveď nakreslenú na tabuli v epizóde "Rastový vitamín", sa nazýva 3-[(6-amino-2-methyl-1,2-dihydropyrimidin-5-yl)methyl]-5-(2-hydroxyethyl)-4-methyl-1,3-thiazol-3-ium. (Lukoh)

Reklama

Reklama