Reklama

Reklama

Swans – A Long Slow Screw

Hudební
Velká Británie, 1996

Hrají:

Michael Gira

Obsahy(1)

A Long Slow Screw je legendárnym audiovizuálnym zachytením koncertu kapely Swans v Londýne a Nottinghame počas Greed/Holy Money tour v roku 1986. Koncertné vystúpenie (audio verzia Public Castration Is a Good Idea live) je vnímané ako jedno z hudobne najsurovejších prevedení ranej tvorby Swans. (agency)

Recenze (2)

klima777 

všechny recenze uživatele

My Father Will Guide Me up a Rope to the Sky a The Seer jsou skvělé nahrávky, ale Greed a Holy Money (imho) nemají konkurenci. A Swans živě... kdo, měl někdy tu čest, ví o čem hovořím. Ostatně v říši archetypů slov netřeba. OČISTNÉ. ()

kukacka 

všechny recenze uživatele

velice syrova monotoni hudba . hodnotit samo video nema moc cenu. spise projev MICHAELA zbytek kapely jsou jak jeho temne stiny. atak a vypoved pro posluchace nejenom o sile penez. ale i o sile lasky. hudba SWANS prosla velkym vyvojem od hlucnych kakofickych sten. se MICHAEL GIRA dostal do akustickich a jemnejsich a hlave nadejnisich poloh. viz angels of light . kazdopadne to video mne dostalo svoji monotoni atmosferou a psychotickym MICHALEM . kde sou dneska novi industrialni odpadlici ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama