Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní. Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie (George Sampson). První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek. Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma.

Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými. Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu (Sofia Boutella) tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí. Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Toka 

všechny recenze uživatele

Scénář doslova jak přes kopírák, ze začátku z náborů se dalo leccos vytěžit. Hlavní postavy nic moc, ale Manu a Eddie to zachraňujou. A ten malej prcek, kterej dost válí. Od filmu se nedá čekat nic jiného než přehlídka tanečních kreací a nějaké to moderní zremixování hudby. Taneční kreace už nic moc nového a nebyly dvakrát zajímavý. Poslední choreo bylo ovšem spolu s latinským remixem dost povedený. Naštěstí. Hudba? Skoro nulová komerce, což oceňuju, ale celkově byl prostě první díl lepší. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Bylo od začátku jasné, že scénář bude jediným velikým klišé a potvrdilo se to. Předností filmu je celkem slušný popík, na který se zde tancuje a hlavně po všech stránkách fantastická Sofia Boutella. Ne nadarmo si ji vybraly k spolupráci Rihanna, Madonna a další. Záporem je hlavní mužská role. Sice má v životopise také nějaké taneční úspěchy, ale ve srovnání s ostatními snad padesáti protagonisty mi přišel dost slabý a jako herec ještě horší. ()

Reklama

Florfila 

všechny recenze uživatele

Filmy s dance tématikou jsou mou životní vášní. Ať jsou dějově a herecky jakkoliv slabé je to jedno, protože o tom to není. Je to o touze, o vytrvalosti, o snech, o naivitě a o realitě se kterou se sny musejí vypořádat. A v neposlední řadě je to o tanci a o choreografii. Je to o hledání něčeho nového, protože dnešní svět už je nasycen snad úplně vším a není zde nic, co by tu už nebylo. Ale snaha tanečníků, choreografů, filmových tvůrců - nepřestává mě to bavit. Je to bezpochyby jeden z nejlepších tanečních filmů poslední doby. A Sofia Boutella? Tak na tuhle divokou kočku, jak se zmítá v rytmu hudby, bych dokázala koukat hodiny a hodiny. Opravdové labužo. ()

SheldonShamy 

všechny recenze uživatele

Zmixování latinských tanců a street dance mi přijde jako velmi dobré téma, ale toto zpracování mě neoslovilo. Mnohem lepší výstupy jsou když tančí jednotlivě, dohromady to nemá tu šťávu. Ani hlavní hrdinové v sobě nemají to kouzlo, kterým by vás u obrazovky upoutaly. Tancovat sice umí, ale s hraním je to už horší. A hlavní postavy jsou prostě... nesympatické... ()

Barbuchas odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk si řekne- natočit film o tanci (hudba, vášeň, pohyb,...) je docela lehké... jenže tanec není všechno. Film obsahuje nespočet klišé (v podstatě všechny klišé, které člověka napadnou) a choreografie je občas dost nezajímavá... Nečekala jsem film roku, ale mám ráda salsu, takže tím víc mě to zklamalo. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, když jede Ash (Falk Hentschel) do Prahy i z Prahy, objevuje se česká vlajka ve špatném provedení, kdy je bílá barva vzájemně prohozena s červenou. (ČSFD)

Reklama

Reklama