Reklama

Reklama

Kra Deub

  • Thajsko กระดึ๊บ (více)

Obsahy(1)

Už několik dní se do médií po celém světě dostávají zprávy o neznámé modré hmotě, která spadla z oblohy. Vypadá vždy stejně, jako malý váleček modrého gelu. Nikdo však netuší, odkud pochází. Jeden z nich jednoho dne dopadne na zahradu malé rodinné pekárny, kde jej jako první objeví sousedův pes. Tenhle gel je však od ostatních dost odlišný. Po dopadu totiž obživne a brzy si najde první oběť. (Raztubyl)

(více)

Recenze (1)

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní sci-fi komedie, kterou ale kazí několik, pro nové thajské komedie typických prvků - trapné zvukové efekty u jakékoliv rádobyvtipné situace, zběsilý střih, transvestiti a Kohtee Aramboy. Což je celkem škoda, protože jinak je film až nečekaně vtipný. Od Mokjoka jsem viděl i Kung Fu Toosie, který byl podobně stylově natočený, a oba mi připomínaly filmy Stephena Chowa. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu je inspirován skutečnými případy, kdy z nebe spadly kusy neznámé modré želatinové hmoty. Po kontaktu s nimi údajně několik lidí onemocnělo a zvířata dokonce zemřela. Většina případů se odehrála v USA v letech 1970 až 2000 a nikdy nebyly přesvědčivě vysvětleny. (Raztubyl)

Reklama

Reklama