Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: The Consultant

Obsahy(1)

Agenti Coulson a Sitwell plánují, jak zamezit nasazení Blonskyho do týmu Avengers, ke kterému dostali přímý rozkaz. (Miro_CZ)

Recenze (50)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

The Consultant je první ze série Marvelovských krátkometrážních filmů zvané Marvel One-Shots, která vycházela jako bonusový obsah na Blu-ray u jednotlivých MCU filmů. Samotný kraťas není špatný, ale upřímně, je to tak trochu víceméně zbytečnost. Jedná se o 4 minutovou debatu agenta Coulsona a agenta Sitwella, která trochu rozvíjí finální scénu z Neuvěřitelného Hulka a taky tento film tak nějak připojuje k MCU a dodává nějaký kontext. Problém je ale v tom, že když tento kraťas neuvidíte, vůbec nic se nestane. Není to zlé, ale je to prostě takové zbytečné. Pokud si chcete obohatit znalosti MCU a dostat nějaké detaily k již známým scénám, je to asi fajn. Upřímně ale moc nevidím důvod proč se na to dívat. Jedná se opravdu o krátký diskuzní hovor mezi dvěma agenty o událostech Neuvěřitelného Hulka, nic víc, nic míň. Pro fanoušky MCU to ujde, na těch necelých 5 minut je to fajn, ale pro kohokoliv jiného nevidím důvod, proč se tímto zabývat. Rozhodně nejslabší z těch 5 kraťasů a úplně si nejsem jistý, proč to vlastně vzniklo. Hodnocení: 50% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jen obyčejná konverzace nad kafem. A na ty další sice taky, jenže to krásně doplňuje scénu se Starkovým cameem v Neuvěřitelném Hulkovi a ještě o něco víc to propojuje s Avengers. Navíc je to zatraceně vtipné (popis záhadného konzultanta) a celá ta konspirace Coulsona a Sitwella je zatraceně zdařilá. Je to sice absolutní zbytečnost, ale je to fajn. Velice, velice fajn. ()

Reklama

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Krátky film, ktorý výborne dopĺňa záverečnú scénu z Neuveriteľného Hulka. Prvý Marvel One-Shot poodhalí, čo sa stalo s tým ohavným Emilom Blonskym, objasní okolnosti Bannerovho vstupu do tímu Avengers a ukáže, ako agenti S.H.I.E.L.D. využívajú cenné služby svojho nového konzultanta. /// "Uhm... Pach ocele, piva... A porážky." ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

The Consultant je prvním ze série Marvel One-Shot, tedy krátkých filmů, které rozšířují filmové univerzum Marvelu. Tento kraťas je o tom, jak chtějí agenti Coulson (Clark Gregg) a Sitwell (Maximiliano Hernández) zamezit tomu, aby se známý padouch stal členem Avengers...No musím se příznat, že první one-shot je pro mne spíše zklámáním, protože jsem očekával originální obsah, ale celá pointa tohoto snímečku je obsažena už v potitulkové scéně v Neuvěřitelném Hulkovi. Nemůžu sice Konzultantovi upřít, že má jistý nápad a vtip, ale příště by to už chtělo snímek se zbrusu novým příběhem. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bez kontextu mi (samozřejmě) tato čtyřminutová scénka vůbec nic neřekla; druhé zhlédnutí rovnou po Neuvěřitelném Hulkovi už odhalilo její smysl (umocněný tím, že při závěru filmu mně samotnému přišlo divné, aby nové členy verboval osobně velký Stark - no teď už vím, proč :-)). První vlaštovka obohacující Marvel Cinematic Universe možná v dobách Agentů S.H.I.E.L.D.u vypadá jako chudý příbuzný, ale to ona prosondovala terén. ()

Zajímavosti (4)

  • Film se odehrává mezi filmy Thor (2011) a Avengers (2012), kdy se domlouvá seskupení skupiny Avengers. (řánys250)
  • Film vyšel jako bonus k Blu-ray vydání snímku Thor (2011). (gogos)

Reklama

Reklama