Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátce před svou smrtí, předal otec Darovu mladšímu bratrovi Talovi tajemný amulet. Zatímco Dar se toulá světem se svými zvířecími přáteli a pomocníky, Tal se stal králem. Nyní se však jejich cesty opět setkají. Dar totiž potká a zachrání rodinu, která míří k Talovi, aby ho požádala o pomoc v boji proti lordu Agonovi, zlému kouzelníkovi, který si podrobil jejich zemi. S jeho pomocí se rodina skutečně setká s králem, a ten jim přislíbí pomoc a začne shromaždovat vojsko. Než však stačí vyrazit na pochod, kouzelníkovi muži krále unesou, protože Agon touží po amuletu, oku uvězněného boha Braxe. Jediný, kdo může Tala zachránit je Dar, ale ten zmizel a není nikde k nalezení. Padl snad také do rukou Agona, když se pokoušel bratra zachránit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Netušil jsem kam až může spadnout Pán šelem. Již druhý díl naznačoval, že vše není zcela v pořádku (omlouvaly to jména scénáristů a nezkušeného režiséra), ale teď mám naprostou jistotu- Dar zešílel. Tvůrci by se měly konečně rozhodnout, které zvířectvo bude hlavního hrdinu doprovázet, protože v jedničce to byl černý panter, ve dvojce tygr a teď je to lev. Film má silnou béčkovou sestavu, slušnou hudbu Jana Hammra, bohužel tím výčet pozitiv končí. To zbývající je dementní příběh, nádherné papundeklové dekorace a odflákla bojová choreografie. Nemohu se zbavit dojmu, že měl sloužit jako pilot k seriálu, naštěstí nás tomu producenti (na chvíli) ušetřily. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne najslabsi diel tejto trilogie. Hra tu znova ten isty herec, ktory si zahral Dara a stale je kostnaty a aj starsi. Vsimol som si, ze je jeho verny zvieraci priatel Ruf, ci ako sa to pise mal rozne podoby. V prvom dieli to bola puma, v druhom dieli to bol tiger a v tomto to bol lev. Ten Ruf bol asi carodejnik, ako ta hlavna zaporna postava carodejnika Agona. Ani zaporak mi nesedel, bol to jednoducho starej dedek, ktory uz aj mohol skusat skakat do truhly a nie provokovat inych ludi:) Dokonca co ma prekvapilo na filme bolo, ze Dar mal vo filme brata, ktoreho si zahral Casper Van Dien, ktory ako kral mi vobec nesedel. Bol skor komicky:) Nechapem, ako je to mozne, ze ma brata, ked v predoslom dieli jeho brat zomrel. Ze by znova objavil, ze ma dalsieho brata? Hmm, neviem:( Bojove sceny boli slabe a ten demon, ktoreho znova zhmotnil ten sprachnively dedek Agon ma najviac pobavil, ako vyzeral:) To co malo akoze byt? Vobec nevyzeral hrozostrasne a skor sa hodil do nejakej detskej relacie v ranajsich hodinach vysielania. Bol aj dost nemotorny a dost si aj namyslal, aky je neporazitelny. Jedna hlaska vo filme ma fakt pobavila, ked Dar sa dozvedel od jednej zenskej, ze jeho brata uniesli tie smiesne karikatury podobajuce sa trochu na rimskych vojakov, tak vinu si daval k sebe, ze on je za to zodpovedny, ze sa to stalo. Preco? Co si mysli, ze jeho brat je male decko a on sa hral na jeho fotra? A nepochopil som, preco by to mala byt jeho vina, ved on s tym nemal nic spolocne, ked mu uniesli jeho brata. Na nervy mi aj isli tie jeho skreky, ktore vydaval na svojho orla, aby ho privolal k sebe. Do popisu filmu by aj mohli dopisat, ze je to aj komedia, ten demon ma fakt rozosmial:))))) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Fúha, tak toto bola sila. Čo tu bolo sicfi?? Marc Singer sa ako vidím strápnuje čoraz viac. Jednoduchučký príbeh, bez napätia, lacné kulisy, trápne súboje, mizerné dialógy. Riadne C-čkové fantasy, bez akejkolvek logiky, ako nejaký diel z dost nepodareného fantasy seriálu. Ani na ženské sa nedá pozerať, tá atrapa svalnatej korytnačky na konci....to bola riadna sila :) Ale na odpad to nie je, tam patria ešte horšie atrapy filmov. 20% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, muselo k tomu dojít. Odpad! jak vyšitý. * snad asi jen za Sandru Hess, která herecky neperlí, ale je to prostě víc než hezká holka. Ale jinak? Příběh, pokles kvality zvířat, M. Singer, záporáci, "efekty" na 96. ročník ??!!, a hlavně teda jakákoliv logika nebo aspoň pudovost... ne... sranec už.... ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Tak trojka už spadla hodně hluboko, ale pořád je to ještě koukatelné, dokud jsou venku. I smysl to má, čarodějka co proměňuje lidi ve zvířata, zdá se chrápe s každým. A Brax používá tělo jiného, ke svým účelům... Závěr ovšem herecky trapný. Vypadá to jako naše komorní pohádky v TV...princezna, která ráčkovala a podobné laciné kulisní žblichty, škoda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Darův kočkovitý přítel Ruh si prošel od prvního dílu v každém dalším proměnou. V tom prvním šlo o černého tygra, ve druhém o tygra klasické barvy a v tomto díle už je Ruh (česky Ruf) lev. (Prochy38)
  • Když Darovu skupinu přepadne domorodý kmen, jeho lvího přítele chytí do sítě. Ovšem lev zmítající se v zavěšené síti je jiný než lev, který hraje Ruha (česky Ruf). Ten v síti má jen lehké náznaky lví hřívy, použili tedy pro tyto záběry jiného a mladšího lva. (Prochy38)
  • Darovy věrné fretky Kodo a Podo jsou mu zde po boku jako v předchozích dílech. V tomto by to ale nemělo být možné, protože je v minulém díle nechal přítelkyni Jackie v současnosti. (Prochy38)

Reklama

Reklama