Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veliké dobrodružství se může vyklubat i z malého vajíčka.
Kouzelník Kwark si přinesl z lesa vejce a těší se na snídani. Ze skořápky ale vyskočí malá holčička a říká mu tatínku. Dostane jméno Violka. Je neposedná a všetečná a chce umět kouzlit stejně jako tatínek. Už se nemůže dočkat, až půjde do čarodějnické školy, kde pozná spoustu nových kamarádů, naučí se přivolat vítr a vyvolávat mraky. Zakrátko totiž bude muset zachraňovat celý les, kde bydlí spousta kouzelných bytostí. Je na čase přivolat Mrakodraka! (Vapet Production)

(více)

Recenze (3)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Holandský filmový závan nám přináší pohádkový příběh malé čarodějnice, který je bezesporu inspirován módní vlnou čarodějnických dětí nastartovanou Harrym Potterem. Místy pěkné, přesto trochu umělé, dost laciné a ... holandské. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Naši severskyý bratia ak niečo vyprodukujú, väčšinou to stojí za to. Táto rozprávka je priamočiaro určená tak cca. 6-10 ročným deťom a tak ju aj treba chápať. Nejaké skryté fórky pre dospelých tu nehľadajte. Aj triky sú na úrovni TV produkcie, rozhodne sa nejedná o nejakú mainstreamovú mega záležitosť. Z druhej strany dej je priamočiary a banálne jednoduchý, hlavná predstaviteľka je roztomilé dievča a hlavne nie je barbieovsky otravná, rovnako ako zvyšok hercov, ktorí odohrali jednoduchú rozprávku v jednoduchých úlohách bez nutnosti nejakého predvádzania sa. Na mňa to spravilo veľmi milý dojem, trochu to pripomína klasické rozprávky bývalého socialistického bloku čo vôbec nie je na škodu. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Že holandský humor si s německým nehumorem nijak nezadá, vím už dávno. Ale že to bude až tak strašné, jsem nečekal... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama