Reklama

Reklama

Jedné zimní noci

(neoficiální název)
  • Irsko One Winter's Night
všechny plakáty
Animovaný / Horor / Krátkometrážní
Irsko, 2011, 7 min

Režie:

Emlyn Boyle

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jedné zimní noci, zrodilo se cosi, chtělo to být dobré, bylo to jen divné. Největší problém? Autorka zjevně chtěla aby tahle Irská verze Svatební košile působila alespoň trochu atmosfericky a děsivě, jenže to nelze docílit tím, že VŠECHNO co se na obrazovce odehraje obrazem je zároveň komentováno - jiným slovy, děvče se zahledí do okna, kde se objeví žluté oči a do toho vypravěčka prohlásí, že se děvče zahledělo do okna, kde se objevili žluté oči... Bohové, tohle dokastrovalo i tak nezajímavý film, animačně nic moc, příběhově nic moc, zpracováním pobledle děsivé. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle můžou za horor považovat snad jen děti. A o tom ještě silně pochybuju, protože dnešní děti jsou daleko víc otrkanější. O nějaké atmosféře či napětí snad nemůže být ani řeč. Animace pro mě byla nelíbivá a vše ještě víc shazuje vypravěčka. Těsně nad odpadem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že tento irský animovaný kousek se moc nepovedl. Po vizuální stránce by se to snad dalo označit za přijatelné, ale ten vypravěčský hlas byl po krátké chvíli opravdu otravný. Mnohem víc by tomu seděly titulky. Zbytečně to totiž narušovalo atmosféru, kterou se tu snažili navodit a navíc jsem se u toho začal i během těch sedmi minut trochu nudit… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V úvode to nepôsobilo ako niečo, čo by dokázalo vzbudiť u hororového publika záujem ( a vidím, že ani veľmi nevzbudilo ), ale s pokračujúcimi sekundami ( tu musím použiť iba túto jednotku, pretože snímeček má iba ľahkých 7 minút ) to záčinalo pôsobiť atmosfericky a v jednej scéne aj strašidelne. A to v tomto prípade stačí. ()

Reklama

Reklama