Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Retrospektivní dokument o natáčení klasického hororu Návrat oživlých mrtvol. (sator)

Recenze (6)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní záležitost a povinnost pro všechny fanoušky ROTLD.Vidět herce i tvůrce po skoro 30ti letech od vzniku jak vzpomínají na natáčení je skvost ale záběry z natáčení a kapitola o tarmanovi je totální orgáč.Nejlepší Making of jakej sem kdy viděl.Teď můžu říct že ten film znám dokonale z obou stran.Doporučuju ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem včera večer narazil úplně náhodou. Dan O'Bannon toho pro hororový žánr udělal opravdu dost, takže si podobnou poctu určitě zasloužil a ač zombíky moc nemusím, tak se mi tento dokument docela líbil. A to hlavně proto, že právě ony byly potlačeny do pozadí a vše důležité jsem se dozvídal hlavně z jednotlivých rozhovorů a ukázek (to hlavně po trikové stránce). Takže určitě zklamán nejsem, spíš příjemně překvapený. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

We´ll make love until we die... Vynikající ohlédnutí za jednou kultovní klasikou, kde štáb i herci dokazují, jak hluboko pod kůží jim zůstala. Tradiční poplácávání po zádech vynahrazují ironické komentáře všech zúčastněných (a že na nich producenti nešetřili), enormní množství informací a opravdu dujemná pocta Danu O´Bannonovi. Ve výsledku ´sem jenom litoval, že More Brains mají jen 120 minut a ne dvakrát tolik. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Příjemný dáreček k 30. výročí vzniku jedné z největších hororových legend osmdesátých let. Já, jakožto obrovský fanoušek tRotLD (Top Ten), jsem si hned od prvních minut mlaskal pod fouskama a vydrželo mi to celé dvě hodiny. Plnou palbičku sice nemůžu dát za absenci nakouknutí do kuchyně speciálních efektů a masek (tahle kapitola mi tu opravdu citelně chyběla), ale jako nostalgické ohlédnutí na zrod kultovní splatter-punkové zombie komedie funguje tento dokument naprosto parádně. Nechybí tu snad nikdo z herců a těch nejdůležitějších tvůrců. Dokonce i titulky to má v komiksovym módu! Mňamy mňam, chrochty chrocht...! Všem zúčastněným tedy velké díky a Danu O'Bannonovi budiž země lehká. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik pre mňa kultového horroru Návrat oživlých mrtvol, som si nemohol nechať újsť aj tento dokument. A toto je fakt najlepší dokument aký som kedy videl. Dozviete sa tu všetko, všetko... No čo napíšem? Každý fanda Návratu... si to musí pozrieť. Povinnosť! ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama