Reklama

Reklama

Strach přichází potichu

  • USA Fear Runs Silent (více)

Obsahy(1)

Kerry Johnsonová je obdařena spiritickými schopnostmi, které sužují její život a pomalu ho proměňují v noční můru. Její učitel jí poradí, aby starosti hodila za hlavu a jela se rozptýlit na školní výlet. Ale žádná z těchto nočních můr se nevyrovná tomu, co na výletě prožije Kerry s ostatními uprostřed hlubokého lesa, kde se jen těžko dovoláš pomoci. Je tu něco, vedle čeho jsou vynálezy a bláznivé pokusy učitele fyziky slabý odvar a s čím si místní šerif marně láme hlavu netušíc, jak zachránit jejich životy. Neviditelná síla nemilosrdně pronásleduje k smrti vyděšené studenty. Ti jen těžko sbírají poslední síly k úniku ze zajetí tajemných sil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi zvláštní film, jen co je pravda. Stejně jako mnozí jiní i já vlastně nevím, co si o něm mám myslet. Jde jen o další céčkový psycho brak, nebo prostě jen lidi nedokáží náležitě ocenit tvůrčí nápaditost a jejich chaotické podání, které ve vás zanechá opravdu hromadu otázek, ale skoro žádnou odpověď na ně nedostanete? Přitom to místy bylo docela zajímavé a dá se tu narazit na několik pasáží s jakžtakž slušnou atmosférou. Nádherné horské prostředí i úvodní problémy dvojice teenagerů příjemně navnadí a divák se těší, co bude následovat. Jenomže pak se spustí opravdová lavina chaotických prolínání nočních můr, reality a minulosti a v tom aby se prase vyznalo. Ale co vlastně byla realita? Kecání s psychologem bylo docela nudné, záběry z dětství a blázince vyvolávali spoustu otázek a tak nám nezbývá než se spokojit s postupným vyvražďováním studentů a všech ostatních, kteří se do děje připletli. Ale co nebo kdo bylo vlastně to stvoření s hnijícími zuby? Nějaký psychopat v kožešině, neandrtálec, nebo prostě jen přelud psychicky narušené hrdinky? A jak to, že nejprve byl jen jeden, pak dva a pak celá tlupa? No prostě magořina ve velkém stylu. Fear Runs Silent je hodně zvláštní záležitost. Na jednu stranu bych ho rád označit za nehoráznou chaotickou sračku, na tu druhou zas ve mne zanechal spoustu otazníků a podivný pocit, že jsem prostě úplně nepochopil, co tím chtěl autor říci. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla prostě paráda, banda lidí jsou v lese, sem tam se objevý scéna s nějakou pošahanou pipkou a sem tam se objevý nějaká teplá verze yettiho či co to bylo. Film je levný a to hodně ale to neznamená že musí být špatný. Ale tady to je síla ten hnusák je fakt strašnej ty jeho zuby a skoky jsou docela srandovní, ostatní herci mu jdou ale v patách protože hrajou stejně debilně jako on. Filmu chybý všechno co dobrý film má mít. Nebráním se ani tomu když řeknu že film byl nudnej a nepochopil jsem ho protože se na to prostě nedá moc koukat. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama