Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Clarissa Darling sa chce pomstiť Gingerdead Manovi. Keď sa jej však podarí preniknúť do väzenia, vtrhnú doň aj bojovníci za práva zvierat a oslobodia medzi inými aj „vražedný koláčik“. Gingerdead Man sa cez časový tunel dostane do roku 1976 do Roller Disco Beauty Pageant, kde sa v ňom opäť prebudia vražedné chúťky a on sa znovu pustí do toho, čo má najradšej: zabíjania... (beso74)

(více)

Recenze (6)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak u těchto béčkových filmů Full Moon je to zcela jasně dané, buď je musíte milovat (jako já) nebo nenávidět (asi většina filmových fanoušků)... Třetí díl o vraždícím perníčku je klasicky zcela nesmyslná blbost, jenže blbost neskutečně zábavná, která paroduje takové klasiky, jako Mlčení jehňátek (luxusní úvodní scéna), Tootsie, Carrie a mnoho dalších... Perníček se tentokrát dostane pomocí stroje času (ovladače) do minulosti na diskotéku na kolečkových bruslích (něco takového opravdu existovalo???) a začne řádit... A tentokrát se opravdu s ničím nesere, vraždy jsou zábavné, krvavé a proto by mohlo silně mrzet opravdu nezvládnuté CGI, které je tak špatné, až je dobré, ale kašlat na to... Sice budu s tímto názorem asi osamocen, ale co už, já se prostě bavil a nemohu jinak než za pět... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Gingerdead Man 3: Saturday Night Cleaver“ opět nenatáčel Charles Band, ale jím vybraní lidé pro jeho studio Full Moon. Opět se ukázalo, že to nevadí, že z toho stejně lepší horor/film nebude, bohužel není v tom ani sranda. Ocenit se pak dá náznak originality v pojetí, tedy skutečnost, že se zde objevují parodie na jiné filmy. Bohužel kvalita zábavy je v celé sérii nízká. ()

Reklama

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

Je to naprosto zbytečná úchylarna. Špatní herci, špatný děj, a na hororovou komedií až moc brutální, což já nemám rád. Nedoporučuji. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Zdivočelé pečivo do třetice všeho... špatného, v tomhle případě. Ale přesto, že třetí část hodnotím nejníž, tak celkově mě vraždící perníček bavil. Pro náhodného diváka to může být celkem šok, ale ráj pro všechny fanoušky zábavně špatných filmů. Jednička mi přišla relativně mírná, na to jak bizarní je námět a rozjíždí se pomalu. Dvojka má už větší grády a celé to prostředí zákulisí filmařského štábu mě hodně bavilo (jenže zároveň to má taky pěkně dojebanou kameru a místy se mi z toho motala hlava). No a tohle už mi tolik nesedlo, nebavilo. Jednak je to strašně přeplácané - např. cestování časem v takovémhle braku vůbec nepotřebuju vidět, špatné digi efekty tomu taky nepomůžou, pocitová délka filmu je zhruba tak 4 hodiny, perníček sice řádí ze všech sil, jenže to ostatní kolem je prostě nuda bez stylu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama