Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lyle Mason je hongkongský mafián obchodující s krutým gangsterem Frankem Dalilem. Akce se však zvrtne, když zjistí, že jsou sledováni agenty FBI. Při přestřelce zahyne několik agentů a na ostrově, na který se jim podaří uprchnout, narazí na policistu Daniela McKennu. V potyčce je zabita Dalilem a Masonem policistova manželka Rachel a sám Daniel je smrtelně raněn. V nemocnici mu lékaři zachrání život, musí ale podstoupit plastickou operaci, aby vypadal stejně jako Mason, který zemřel a mohl se dostat na stopu zákeřnému Dalilovi. Začíná divoká honička za odplatou. (Rodriguez)

(více)

Recenze (4)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že zrovna já tady můžu napsat (zatím jediný) komentář. Kolegové asi na to neměli žaludek. Akci a nápad v tom vidím, problém je, že v tom nevidím, nějakou snahu vytvořit něco aspoň trochu zábavnýho a na to abych tohle bral vážně je to až moc hloupý. Akce mě nebaví a Lamas umí jeden xicht. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Hodnocení asi nebude úplně objektivní, ten film jsem neviděl skoro 25 let, ale originál VHS pořád mám, tak třeba ještě někdy najdu odvahu :-) Pamatuju si, že příběh byl hodně přitažený za vlasy (což je u béčkových, céčkových a dalších abecedně nižších filmů normálka), ale bylo tam dost akce a za to má u mě akční film vždycky plusové body. ()

Reklama

Reklama