Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po sérii neúspěchů při operacích v utajení si duo policistů z protidrogového, detektivové Barzak (Robert Carradine) a Hazeltine (Billy Dee Williams), uvědomí, že na oddělení musí být špeh. Jejich podezření padne přímo na jejich šéfa, který jim nikdy nedá pokoj – kapitána Ferrise (Peter Graves). Nick Barzak, chlapík s horkou hlavou, který stále miluje svou bývalou ženu (Doris Roberts), je odhodlaný dokázat, že bossem drogové organizace je místní velevážený obchodník Dacosta (Barry Sattels). Nickův pragmatický partner však souhlasí se zbytkem policejního sboru a myslí si, že se Nick zbláznil. Copak by člen místní smetánky mohl být oním drogovým baronem? Po nucené dovolené pak oba policisté trošku ohnou zákon, aby mohli mafiánského šéfa zatknout a najít špeha v řadách policie. Valerie Bertanelli si ve filmu zahrála Barzakovu dceru Teresu, ze které její otec neustále tahá informace o jeho bývalé ženě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

JFL 

všechny recenze uživatele

Silně generická variace na dobovou módu buddy movies v čele s 48 hodin a Smrtonosnou zbraní, tentokrát příznačně narychlo sflikovaná s druhořadými aktéry pod patronátem hollywoodské továrny na brakové sny Cannon Films. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctový predstaviteľ buddy movie kriminálky z 80tych rokov. Prípad príliš nestrhne, akčnými scénami sa dosť šetrí a ničím nezaujmú. Sem tam nejaká kratučká prestrelka, naháňačka po vlastných. Potenciál mala snáď len prestrelka vrtuľník vs. lietadlo, ale tiež netrvá dlho. Najväčší problém vidím v ústrednom duu. Aspoň Billy Dee Williams je celkom sympaťák a občas ma vtipnú hlášku, ale Robert Carradine sa do úlohy jeho drsného parťáka vôbec nehodí. Ani na sekundu som mu to neveril. Chémia medzi parťákmi je tiež mizerná. Výsledkom je právom zabudnutý film. 4/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý zábavný akční snímek s Robertem Carradinem, Billym Dee Williamsem a Peterem Gravesem známého převážně ze seriálu A-team. Typický, do dnes používající, námět o dvou parťácích bílé a černé pleti a jednom zkorumpovaném kolegovi hatíc jim vyšetřování. Plynulý děj, vyvážená akce, spousta hlášek. Konec 80. let takovýmto snímkům přál a tak není od věci, že jich vzniklo poměrně hodně. Některé se proslavili, některé upadly v zapomnění jako tento a je to škoda. I dnes se jedná o skvělou filmovou podívanou. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Komedie na podobný způsob jako Smrtonosná zbraň. Kvalitou se na film s dvojcí Gibson-Glover sice nechytá, ale to je snad jasný ne? ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama