Reklama

Reklama

The Big Lebowski 2

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 2 min

Obsahy(1)

Parodické nahlédnutí do nejzajímavějších scén filmu Big Lebowski (1998), tentokrát ale v podání jediné herečky, a to Tary Reid. (Prochy38)

Recenze (37)

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě víc, než video z produkce otřesně nevtipné stránky Funny or Die mě uráží sekce zajímavostí, ve které se zcela mylně píše, že se ve filmu neobjeví ani jeden muž. Je to lež, AngelusiCZ, je to špinavá lež, která naprosto podkopala mou důvěru v zajímavosti na CSFD a už nikdy neuvěřím jediné, kterou na této stránce najdu. Jaroslave Dědiči, jste lhář a jste mi odporný a přeju si, abyste přestal šířit své jedovaté lži do světa. Je to nejhůř, co mi kdy někdo v životě lhal a jsem onou mystifikací rozčarován a pobouřen do bodu, kdy jen stěží vyjadřuji své pocity. Je mi zle, sotva udržím ruce na klávesnici a špatně se mi dýchá, protože se zalykám v slzách. U srdce mě píchá. Ze světa se mi vytrácí barvy a přepadá mě deprese. Nesnáším lži, kéž by nikdo ve světě nelhal! Ale spousta lidí lže a z toho je mi smutno. A Vy, AngelusiCZ, jste králem všech lhářů, podvodníků a šejdířů. Má důvěra v nápravu lidstva je kvůli Vám naprosto ztracena. Mám chuť si vzít život! Je mi zle, jdu si napustit horkou vanu a s žiletkou v ruce budu dlouho přemýšlet, jestli to mám skutečně skoncovat... ()

Reklama

Lefiath odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se u tohohle zasmál buď neviděl originál, nebo by se měl stydět. Není na tom nic vtipného - jediný "vtip" je v tom, že Tara Reid přehrává ikonické scény z původního filmu. To je vše. Není to vtipné. Perfektní parodie měl v tomhle ohledu Jim Carry v SNL, jenže ten má narozdíl od ní (nebo od režiséra) komediální talent. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

HA-HA-HA od smiechu seriem špáradlá... Teraz vážne, je to fakt strašná kokotina v ktorej si Tara Reid ( tiež som si podľa toho mena pomyslel že je to dáka pornoherečka ale bohužiaľ nie je ) prilepila bradu a tvári sa ako Jeff Bridges, John Goodman aj Steve Buscemi dohromady. To sme sa zasa raz pobavili. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vysloveně k smíchu to není, ale jako taková veselá parodie tu ujde. Možná nepochopena dobrými dvěma stovkami uživatelů ČSFD. Nicméně, tak pitomě kanálově odpadové video to zdaleka není. Proti mnohým jiným amatérským nebo poloprofesionálním odpadům této databáze je to někde mnohem výš. Už jen celkem řemeslně zvládnutý střih nebo kamera. O kostýmech a maskách nemluvě. I když si říkám, kdo je ksakru ta Tára Rajdová, solím to takovou slušnou trojhvězdou. Ano, místy to bylo skutečně trochu trapné. ()

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se neobjeví ani jeden muž. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama