Reklama

Reklama

Vzpomínky na 11. září

  • Česko Přežili jsme 11. září (více)

Obsahy(1)

11. září 2001, téměř každý si vzpomene, kde přesně byl a co dělal onoho úterního rána, kdy do věží Světového obchodního centra narazila dvě letadla. Tým National Geographic se k onomu dni vrací pomocí několika velmi zajímavých a dojemných příběhů lidí, kteří jsou s tehdejšími událostmi neoddělitelně spjati. Jedná se o lidi ve vysokých pozicích, kteří se snažili předejít dalším útokům. Nebo i obyčejné lidi, kteří se ocitli uprostřed dění, jako například umyvač oken, který jen pár chvil před nárazem letadla umýval okna na 93. podlaží. Jsou to lidé, jejichž životy události 11. záři změnily navždy. Uslyšíte tyto osobní příběhy a na jejich pozadí si uvědomíte, jak se ten den všechno odehrálo. Na základě našeho jedinečného pořadu se o 11. září dozvíte řadu nových informací, díky nimž události toho dne uvidíte v novém světle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a strašně dojemné příběhy jedenáctého září. Koho tahle tématika zajímá zrovna tak jako mě, určitě by si to neměl nechat ujít :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument prezentujúci nie len spovede preživších, ktorým sa podarilo po náraze lietadiel do WTC či Pentagonu dostať do bezpečia, ale aj tých, ktorí im pomáhali. Je naozaj smutné čím všetkým si museli všetci prejsť a aké správne bolo rozhodnutie, ignorovať pokyn, zostať v kanceláriách a čakať na pomoc. Dokument sa nevenuje žiadnej z teórii, čo stálo za nárazom lietadiel či pádom budov. Ani oficiálnej, ani konšpiračnej. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Konečně dokument na toto téma, který neopakuje zdlouhavě, co se vlastně stalo, a nesoudí jednostranně. "Pouze jednoduše" vypráví příběh lidí, kteří na daném místě v daný okamžik byli, přežili, a nějak se se situací museli porvat. Zajímavá podívaná. ()

Mickel

všechny recenze uživatele

Je to více než smutné, ale bylo to určitě tak?? Neni to spíše snaha zdiskreditovat hledače pravdy, nota bene zmínili se o budově 7? Tyto srdcervoucí dokumenty mne pramálo přesvědčí o tom, že 9/11 nebyla práce zevnitř......Jedna z největších lží v historii ameriky, která odvrací pozornost od skutečných viníků, kteří mají tu drzost a vedou nejvlivnější zemi světa i dnes. Měli by spíš natočit dokument ´´Jak někomu může projít tolik svinstva´´, protože jediný terorismus mají američané ve svých řadách. ()

Reklama

Reklama