Reklama

Reklama

Sektor

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Fantasy / Horor
Srbsko, 2008, 32 min

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Druhý srbský snímek, který jsem měl možnost vidět a tentokrát odcházím určitě s lepším dojmem než minule (Devojački bunar). Bohužel jsem přece jenom očekával něco jiného, než se mi nakonec dostalo a i to zřejmě ovlivnilo mé celkové hodnocení. Ani se moc nedivím, že označení „horor“ se vyskytuje až na konci za drama a fantasy, protože hororového tu moc k vidění není. Ani ta atmosféra není bůhvíjak ponurá, ale zas na druhou stranu způsob odvykací kůry se mi líbil taky. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně první srbský horror co jsem kdy viděl a vůbec to nebylo špatné. Opravdu zvláštní způsob drogové odvykačky. Postavy sympatické, prostředí zajímavé, zápletka ujde, atmosféra houstne, napětí přijatelné. Já si vlastně ani nemám na co stěžovat. I když jsem to viděl bez české podpory, kombinace srbštiny a anglických titulků byla ucházející a občas i zábavná (kytarová skladba neměla chybu). Jsou-li ostatní srbské horrory alespoň z 80% takové, sem s nimi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Srbský nesrbský, keď to raz nefunguje, prihliadať na to, že je niečo zvláštne pre tú či onú kinematografiu, je zbytočné. Plusy sú za zvláštnu predstavu akéhosi izolovaného sveta, kde zrejme žije vskutku iba pár ľudí. ()

Reklama

Reklama