Reklama

Reklama

Welcome to Hoxford : The Fan Film

všechny plakáty

Obsahy(1)

Věznice Hoxford, nebo lépe řečeno nápravné zařízení, je známé svými radikálními a poněkud netradičními metodami. Sám ředitel věznice společně s bachaři skrývají děsivé tajemství, které nesmí nikdy opustit zdi komplexu. Právě sem je přemístěn nebezpečný Raymond Delgado, který o sobě prohlašuje, že je synem samotného Dia. Na které straně však skutečně stojí, ví asi jen on sám. Za úplňku jej čeká konfrontace s čistou substancí zla. Ale kdo je vlastně obětí? (SOLOM.)

(více)

Recenze (11)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobře natočený horror :-) Raymond Delgado je psychopat. Navíc všem vypráví, že je syn Zeuse. Jednoho dne je převezen do věznice Hoxford, která je určena pro ty největší zločince. Je zrovna úplněk a vězní netuší, že.... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vizuál si určite zaslúži krvopotnú 3ku , ale celkový dojem je nezmyselný, ako aj Moje hodnotenie. Hádam sa frantíci nepokúšali prehodiť Riddicka na krvavú koľaj. Príliš tučné ramená na takú skratku. Odkecaný koment , ktorý Ti pomôže nahliadnuť do... aj ten tu už bol. Funkčné len pri " croissant kávičke " 3ku si to ale u Mňa obháji. Asi som slaboduchá. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o Fan Film pecka. Většina Fan filmů je sice dělaná s láskou k danýmu tématu ale výsledek většinou za moc nestojí. Tady tou tak není. Vizuálně velmi povedené. Silné 3hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento francouzský krátkometrážní snímek mě skutečně dostal. Napůl animovaný a napůl hraný kousek diváky zcela jistě zaujme především hodně slušnými digitálními (počítačovými) triky, na kterých se tvůrci skutečně vyřádili. Byl jsem doslova okouzlen nejen propracovanou podobou komplexu, ale i jednotlivých proměn. Finální monstrum sice zůstalo lehce za očekáváním, ale to se dá odpustit. Samotný příběh je chytlavý, stejně jako navozená atmosféra. Dřív než jsem se nadál byl tady konec. Dokážu si představit, že by se podle tohoto natočil celovečerní film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zadlžovať môj čas takýmito smažkami, to je nefér. Ono, každý tvorca má vlastnú víziu. A tak isto ja, sa nemôžem spoliehať na svoj pocit. Nedosiahlo to úrovne samotného námetu. To je škoda. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vizuálně namakaný fanouškovský film je stylově podobně věrnou komiksovou adaptací jako 300: Bitva u Thermopyl nebo Strážci - Watchmen. S pořádně promyšleným a propracovaným příběhem by to byla úplná bomba. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Moc som to nepochopil. ale na kraťas s Jasonom Flemyngom sa nedalo povedať nie. Videné 7 rokov dozadu a znovu dnes, ale za prvou vetou si stojím stále. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Výýýborne, maximálne sa mi to páčilo. Totálne atmosférická bizarnosť o drsnej surrealistickej väznici, naprostom psycho magorovi s božským komplexom okolo ktorého rašia svietiace chápadlá a bande bacharských vlkodlakov. Vizuálne vypiplané, fantáziu dráždiace a celkovo fascinujúce, treba si to proste užiť. Že je to dielo fanúšikov? Sombréro dolu! ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Dostatečně věrná (skoro bych se nebál říct doslovná, což je super) adaptace části komiksu Welcome to Hoxford. Hutná atmosféra, zajímavé vizuály a Ray je pořád psychonaut, pecka. ()

Reklama

Reklama