Reklama

Reklama

Gawper, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
USA, 2011, 1 min

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu pochodují dvě vykradačské entity po černobílé scenérii zamlženého hřbitova a celé se to snaží tvářit jako reimaginace/pocta grotesek a šestákovejch hororů čtyřicátejch let (to jsem si vycucal z prstu, nevím, které konkrétní období to má být), potud docela okej, jenže bohové, koho napadlo, že kravění s jedním bafajícím okostěncem následovaným velmi nepovedeným efektem "rozbitého filmového pásu" má být jedinou a hlavní pointou (a de facto je to i jedinej děj)? Sakra, to mi nestojí ani za to, abych tenhle koment napsal smysluplně. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ako už bolo písané na Moviezone - Krátký animák Gawsper z Burtona nepokrytě čerpá, dělá to ale zábavně, efektně a přesně tak dlouho, jak je potřeba. Pobaví a zmizí dřív, než můžete začít přemýšlet o tom, že kde je hranice mezi inspirací a vykrádáním. Rozhodně se ale vydařil. Škoda, že je ale taký krátky. http://vimeo.com/29368401 70% - 3* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak už psal kolega SOLOM. Tyhle minutový shorty se těžko hodnotí. Jako neurazilo mě to, ale ani to nemělo šanci ničím extra zaujmout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle ty minutové jednohubky se mi vždycky strašně špatně hodnotí. Mnohdy dřív než něco pořádného začne, tak je konec. Tady se divák alespoň trochu zasměje, ale je opravdu škoda, že to netrvalo déle. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hutná a hlavne chutná štýlovka, ktorá by si zaslúžila vďaka svojej atmosfére a prednesu viac minút do vienka. ()

Reklama

Reklama