Reklama

Reklama

T is for Thread

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Kanada, 2011, 4 min

Režie:

Chris Nash

Obsahy(1)

Žena po plastické operaci obličeje se češe před zrcadlem, zatímco se její manžel dobývá k ní do pokoje. Po malé nehodě si uvědomí, že si měla dávat větší pozor na stehy. (Ruuzha)

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

HA HA HA. Že by reklama odrazující lidi od plastických operací ? Vím, že to měla být asi komedie, ale humor v tomhle filmu se u mě naprosto minul účinkem. Navíc konec je tak průhlednej až to bolí. Paradox je, že hlavní herečka vypadala líp bez ksichtu jak s ním. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek, o ženě která prodělala plastickou operaci, ale nedopatřením jí prasknou stehy a sloupne se jí celá kůže z obličeje. Ke shlédnutí zde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já furt říkám, že ženská by měla zůstat taková, jaká se narodila. Plastické operace a jiné „vylepšování“ různých částí těla neuznávám – takže si za to může kráva (myšleno hlavní hrdinka) sama. Zajímavý tento snímek je skutečně teprve ke konci, ale zábavná forma, kterou je natočena „ztráta“ obličeje mě prostě donutila dát tomu alespoň průměrné hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pizda ostane pizdou a nevylepší ju ani plastická operácia, v tomto prípade ju ale nenazvať úspešnou, pretože škaredou ostala aj tak ( a hlúpou zrejme tiež ). ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Oceňuji asi hlavně to gore a docela zajímavý, i když ne úplně nevídaný nápad. Škoda slabých herců. Ale k uspokojení choutek hororových fanoušků to postačí. ()

Reklama

Reklama