Reklama

Reklama

Jeden statečný

všechny plakáty

Recenze (8)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

vím, že to rozhodně nebyl záměr, ale nejvíc mě potěšilo prapodivné nadigitálněné pozadí, které dalo v mých očích téhle parodii kus vlastního svérázu, ale i bez něj by to byla slušná parodie všech možných klišé klasickejch westernů, v čele s Ondřejem Malým, který mi neustále dokazuje, že mu ve filmu stačí pár vět a dokáže si jej skoro celý ukrást pro sebe (například jeho vyřčení rozsudku ve filmu Ve stínu) ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Už je mi na začátku klipu jasné, že půjde o třídění, o co taky jiného. Nicméně i přes tuto snahu byl tento skeč zatím nejslabší, ačkoliv nemám problém oko přimhouřit za technické provedení, tak i tak to vidím pořád stejně. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Celkem šikovně natočený propagační spot poměrně dobře napodobuje styl westernů. Mohlo to dopadnout líp, ale popravdě řečeno i o dost hůř. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Propagace třídění odpadu pomocí westernových klišé? Kupodivu to docela funguje a kupodivu jsem se celkem pobavil. Mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůř... A propagace třídění odpadu je samozřejmě chvályhodná. ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Povedená sbírka westernových klišé a hodně slušný začátek nápadité propagační kampaně. Výborní herci, kteří toho moc nenamluví, lehce divadelní, ale hezky zaflusaná výprava a pěkně ztvárněná pointa navíc. Snad jen ta digitální pozadí tam ouplně nesedla. Ale jinak pěkný, tři a půl. Pro mě #2 na samosebou.cz ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Já se celkem pobavila. Opravdu jsem nic na tenhle způsob nečekala. Setkáte se s někým ve skutečnosti, je to pro vás naprostá autorita a pak vidíte tohle. Pro mě je to svým osobním způsobem skutečně legrační. Navíc je to vtipná kampaň a je fajn, že někdo se ještě snaží nějakým způsobem dosáhnout něčeho správného, nebo prospěšného. Trocha parodie je někdy fajn. Navíc já taky svědomitě třídím odpadky. ()

Reklama

Reklama