Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romain se po patnácti letech vrací z vězení, kde seděl za sexuální obtěžování své žačky. Jeho žena spáchala sebevraždu a syn byl předán k adopci. Isabelle, dívka, která jej tehdy udala, mezitím dospěla a žije i nadále v městečku, kde se všichni znají a ví o sobě téměř vše. Jen se o tom nemluví. Romain chce očistit své jméno, získat zpět svého syna. O pomoc požádá dceru advokáta, který jej při procesu obhajoval. Jeho nabídku přijme a znovu otvírá případ. Ale zjišťuje, že celé okolí, dokonce i její manžel jsou proti, a velmi důrazně ji žádají, aby "od toho dala ruce pryč"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Občas neuvěřitelně pitomé strnulé herectví hodné nováckých seriálů. Jinak správně drsná historka o pomstě. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

S přihlédnutím, že šlo vlastně o televizní tvorbu .. s přihlédnutím, že to bylo francouzský a kromě krkolomného závěru ne zas tak úplně špatný .. s přihlédnutím k obočí Christine Citti zde vystupující v roli Jeanne Boissac, mi to s přimhouřeným okem vychází na *** … ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle hrabě Monte Christo se hodně nepovedl. Impotentní režii (některé záběry byly nechtěně směšné) konkuroval stupidně nezajímavý příběh o mstě, nelogické zvraty, přihlouplé dialogy a nesmyslné chování všech postav. Seškrábnuté dno francouzské televizní tvorby. /4. 3. 12./ ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama