Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do hotelu v brazilském Salvador da Bahia přijíždí Markus Winter tentokrát inkognito. Důvod? Hodlá osobně přijít na kloub sérii krádeží, ke kterým tu v poslední době došlo. Hotel vede jeho dcera Leonie, která je zamilovaná do kytaristy Ricarda, a tak nevěnuje řízení hotelu plnou pozornost. Na toto téma dochází mezi otcem a dcerou ke střetům. VIP hostem v hotelu je známá spisovatelka Sarah Ingovenhovenová se svým synem Antonem. Ta právě dokončuje román a její syn se nudí. To postarší německý pár Henriette a Leopold si dovolené užívá mnohem lépe. V rozletu je brzdí pouze Leopoldův syn Götz, který je tu se svou ženou Silke. Tatínka už by nejraději viděl zpátky v Německu. Hrozí se, že si jeho poblázněný otec Henriette vezme, a lékárna, kterou by měl zdědit, připadne jí. Markus pojme podezření, že s krádežemi má něco společného Ricardo, což u Leonie vzbudí výbuch hněvu. Pak se ale ukáže, že za drobnými krádežemi stál malý Anton, který si hrál na Robina Hooda. Pod dohledem Markuse všechno vrátí. A Henriette je ve skutečnosti velice dobře zajištěná dáma, která přes všechnu lásku k životu již sepsala závěť. V té svůj nemalý majetek odkazuje Leopoldovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

lordofrvhp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm. Postavy se chovají jako dementi století.Jen jeden příklad: Kluk krade v hotelu cennosti,chytí ho a zjistí,že to dělal pro chudé děti.Nejenže ho pak nijak nepotrestají,jen udělají ty-ty-ty,ale ještě mu matka slíbí výlet! Vůbec neuvažují,že mohl klidně lhát a chtěl si za ně někde užívat.Odpad! ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická oddechovka německého typu, ve které se v podstatě nic neděje, všechno hraje barvami, opálení prošedivělí důchodci trousí svá moudra a nakažlivý optimismus, ale já si nemůžu pomoci, mám pro tyto sentimentální kýče slabost. ()

Reklama

Elmira 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantický relaxační film, žádné násílí, příjemný hlavní herec s dobrým srdcem a hlavně krásné prostředí s kouzelnými záběry z exotické země. Sem tam akce, sem tam oddych a humor. ()

sitans 

všechny recenze uživatele

Perlička z filmu: Jsem samoživitelka, mám to těžké. (To řekla na dovolené v Brazílii. A syn na švýcarské internátní škole.) ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama