Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina výskumníkov v Arktíde má problém, dosť veľký a chlpatý problém. Stane sa totiž objektom útoku stvorení, známych pod menom Yeti. Na základe nimi vyslaného núdzového signálu, pošle tajomný boháč Mills (David Hewlett) výpravu vedenú dvojicou hľadačov pokladov. Mills má však za lubom aj niečo iné, ako len záchranu vedátorov z pazúrov nenažraných beštií. (beso74)

(více)

Recenze (13)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jo je to blbost a to velká, ale nějakou záhadou jsem si u toho sednul a dokoukal až do konce a bez nijakých velkých problémů. Filmů s Yetim se vyskytlo za poslední roky jako šafránu ale více jak polovina je laciná sračka na kterou se nedá moc koukat. Tenhle film začne akcí a akcí i končí, proto jsem se asi nenudil. Butlerová je tu jako pomalu v každém filmu drsná ale vůbec jí to nikdo nežere ani ostatní herce. Yeti vypadá fakt strašně ale je mnohem lepší než v Shriek of the sasquash(dobře to je něco trochu jiného) a efekty nepůsobí zrovna moc dobře, ale jak jsem řekl já se bavil. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak táto zimná nádielka od Syfy dopadla naozaj úboho. Bolo to síce pekné... zasnežené... sneh sa len tak sypal, akurát že keď sa na scéne objavil náš snežný, digitálny, zubatý kamarát, tak sa to zmenilo na snehovú kalamitu. Jedno musím uznať: Tak debilný vzhľad Yetiho som ešte v žiadnom horore nevidel a asi ani tak skoro neuvidím. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

UFO ve spolupráci se Syfy vyprodukovali opravdu nezapomenutelný céčkový zážitek, který se jen tak nevidí. To ovšem nemyslím v žádném případě jako lichotku, ba právě naopak. Za ty roky co sleduju horory, nebo lépe řečeno jsem viděl i už spoustu nejlevnějších braků, jsem se setkal s nejrůznějšími bizarními paskvily plnými chorých tvůrčích představivostí i hodně špatnými digitálními efekty a tenhle kousek mě tak tedy neměl moc čím překvapit. Že to bude ale taková blbost, to jsem opravdu nečekal. Zvláště když samotný námět nevypadal zas až tak špatně.   Digitální tam snad kromě herců, hereček, několika kulis co měly představovat vědeckou základnu, bylo úplně všechno. Od samotných Yettiů (ti vypadali naprosto otřesně – bílá chlupatá koule s tesáky), krve, rádoby gore scén, přes sníh, letadla a to vše za doprovodu naprosto nesmyslných, stupidních dialogů a chování postav až po klasickou přehlídku klišé, nelogických momentů a klasického - většina podstatného se odehraje mimo záběr kamery. Místy to už nepřipomínalo ani nepodařenou parodii, ale blbost největšího kalibru.   Americko – bulharská spolupráce nejvíce sázela na to, že většinu mrzkého rozpočtu použila na herecké obsazení několika známých tváří, kteří už jsou dávno za zenitem. Bývalý playboy z pobřežní hlídky David Chokachi, vymítačka céčkových braků Yancy Butler, Laura Haddock se teprve rozehřívala a sám režisér David Hewlett měl zůstat raději u svého průměrného herectví, než se cpát do režisérského křesla (no tady stihnul obojí). Přišlo mi, že si z debilního scénáře herci sami dělali srandu a bylo to vidět na jejich odvedené práci. Ani se jim moc nedivím. Člověk aby tu nějakou lepší scénu opravdu hledal pod mikroskopem.20% ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně nepovedej vtip. těšil jsem se na svěží zábavnej trash s Yetim a místo toho jsem dostal trapnou až do morku kostí vylízanou píčovinu. Navíc jak píše ricci.s když se samotnej Yeti objevil na scéně, tak jsem dostal takovej výtlem, že jsem málem spadnul z gauče. no za to dám nakonec aspoň 5% ()

Agipov odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako napisal neo250. Svojim telefonom by som natocil lepsi film ako bola tato trapna zlatanina. Toto sa fakt nedalo pozerat a ja nechapem ako to vobec mohla nejaka televizia kupit a odvysielat. Je to horsie ako ked si kupite nejaky magazin v ktorom mate zabaleny casopis zadarmo ktory nikto nekupuje. K hereckym vykonom a samotnemu Yetimu je skoda sa vyjadrovat, cele zle a nic ako odpad si to nezasluzi. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama