Reklama

Reklama

Juan con miedo

  • USA Fearful John
všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy / Horor
Španělsko, 2010, 11 min

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dve deti si to namieria priamo do strašidelného domu, ktorého legenda nie je celkom vymyslená. Pekne nakrútené, fantazijno-rozprávkové, síce absolútne nehororové, ale milé. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...nesúhlasím s tým , že je to nehorrorové. Záleží totiž aj na ročníku cieleného diváckeho obecenstva a byť vo veku hlavných HRDINOV ( ONA, aj ON ) , tak by som bodovanie vynásobila . Prekrásne nafilmované , s fantastickými protagonistami , skvelou hudbou a náležitou pointou. Bodík v tomto prípade sťahujem len za minitáž.. Neviem sa dočkať následnej dlhometráže ! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja kamaráti vyvolajú v dome s tajomnou minulosťou ducha strašiaka polí. Ten sa objaví v správny čas. Jedna za nápad a kvalitu snímku. Inak je to na krátkometrážny horor zdĺhavé, nudné a hlavne bez napätia. Možno na vekovú kategóriu do 10 rokov to zaberie, ale inak ... ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Dětský horor pro diváky tak do 13 let. Děvče a menší chlapec vejdou do zpustlého domu, kde se má podle legendy vyskytovat strašidelný "Ptačí muž" (asi něco jako náš strašák do polí). Zůstanou zde kvůli bouřce a podle odpočítávání času mezi zablesknutím a zahřměním odhadují, že se bouřka stále víc blíží... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tu máme jeden, ve kterém nějací dva fakani strkají nos někam, kde nemají co dělat…Tento krátkometrážní snímek zaujme především svou druhou polovinou, ve které nechybí slušná atmosféra, troška toho potřebného napětí a především fajný „strašák“. Nic extra okouzlujícího, ale v rámci průměrné podívané k tomu nemám větší výhrady. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Technicky vzaté, sa tento espagna kraťas má čím chváliť. Na rozdiel od príbehu, ktorý je nudný a po väčšinu minutáže ide len o dialógové finesy. Záver už ale parádička. Dokopy, niečoho veľa, niečoho málo. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Možná jednoduché a krátkometrážní, ve svém rozsahu však se skvěle vybudovanou atmosférou, výbornou kamerou a zajímavým strašákem. Bohužel se obávám, že jinak není tato jednohubka ničím zapamatovatelná a jde spíš jen o velmi dobrý projekt avšak nic víc. ()

Reklama

Reklama