Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Mužská verze Deníku Bridget Jonesové. Možná. Konečně jeden kvalitní maskuliní romantický film, jenž si odpouští všechny zaběhnuté mužské stereotypy. Rob je hrdinou z masa a kostí, jenž by klidně mohl být i vašim kamarádem. Trošku se v něm musí poznat každý muž. Výsledný dojem trošku kazí až přílišná strukturovanost děje, která působí až seriálově, než filmově. Ale ti kdož se s tím vyrovají dostanou opravdou příjemnou komedii, která se nevyhýbá i vážnější struně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taký ten film na ktorý sa dobre pozerá, lebo sa odohráva v zaujímavom prostredí ( vinyl shop), lebo hovorí o veciach ktoré všetci poznáme s nadhľadom ale s trefnosťou ( vzťahy), lebo postavy sú nám do určitej miery blízke lebo ( uvažujeme podobne) a pretože hudba nás navádza na nové zákutia a predstavuje nám skupiny o ktorých sme možno nevedeli. Nie je to ten film z ktorého padnete na zadok alebo ktorí vám otvorí dvere do nepoznaného sveta žánru alebo tém. Ale garantujem vám, že ak na neho natrafíte znova, tak si ho aj znova pozriete. Je to skrátka veľmi pohodové a Cusack ako hlavný hrdina je so svojimi scudzovákmi kupodivu veľmi dobrý ťahúň. ()

Reklama

swed 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, přesto velmi příjemná odpočinkové romantika odkazující na některé kousky z dílny Woodyho Allena. Asi největší dojem na mě udělala zvolená hudba (převážně rock 70. let) a herci – John Cusack se snaží, ale jakmile se na plátně objeví Jack Black nebo Tim Robbins, nemá šanci. Oba herci jsou také jediní, kdo do filmu vnáší humor, což trochu zamrzí. 7/10 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tady není co řešit. Spojení John Cusack a Nick Hronby, to prostě musí fungovat. Vždyť Cusack je mým nejoblíbenějším hercem a Hornby jedním z mých nejoblíbenějších spisovatelů. I když se přiznám, že jsem si mnohdy připadal, jako že je pro mě tento film zakletý. Předně jsem se pokoušel přečíst knihu, která je předlohou tohoto filmu, ale vždycky mi do toho něco vlezlo a nakonec jsem skončil v půlce knihy a nikdy jsem ji nedočetl (a ještě se mi dostalo od našeho matikáře údivu, co to čtu za sprosťárny, protože se zvědavě do knihy kouknul a našel zrovna nějakou ostřejší kapitolu). A co se týče filmu, tak ten jsem se pokoušel dvakrát skouknout, ale poprvé i podruhé jsem bohužel usnul. Bylo to totiž vždy nějak po půlnoci a já byl unavený z brzkého vstávání. Nyní konečně se mi povedlo tento film zhlédnout celý a jsem nadšený. John Cusack se do hlavní role velice hodí a skoro si troufám tvrdit, že si tam neumím představit nikoho jiného. Stejně tak ostatní role jsou obsazeny výborně, Jack Black je zde k vidění v další excelentní roli a Catherine Zeta-Jones je zde velice svůdná. K tomu úžasný děj, velice originální promluvy hlavní postavy k divákům, a několik hezkých dívek. Tohle vše prostě nemohlo z mého pohledu dopadnout jinak, nežli naprostým nadšením a úžasem, jak brilantní herecký výkon zace John Cusack předvedl. Ještě teď jsem nadšený a uděluji bez jakéhokoliv zaváhání pět plně zasloužených hvězdiček. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Knížku od mého oblíbeného Nicka Hornbyho jsem měl přečtenou pomalu na jeden nádech, tak moc mě strhla a hlavně pobavila. O něco podobného se snaží i její filmová verze, která těží především z výtečného hereckého obsazení. John Cusack má charisma na rozdávání a tady ho konečně prodává ve velkém. Jack Black je prostě magor, ovšem magor s velkým hudebním cítěním a dodává tak snímku o muzikálních geeks na věrohodnosti. Možná trošku škoda, že byl děj přesunut do Ameriky, z nálady britské metropole se totiž vždycky dá vytěžit zas o něco víc. Ale to je jen malá piha na kráse. Film pro všechny, kdo cítí hudbu srdcem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Mezi původní knihou a její filmovou podobou je několik rozdílů. V knize například Rob (John Cusack) a Barry (Jack Black) diskutují o filmu Gauneři (1992), ve filmu je to Smrtelné zlo 2 (1987). (ThinkGeek)
  • Ve flashbacku, kde Rob a Laura poslouchají Iana při sexu, čte Laura knihu Love Thy Neighbor ("Miluj tvého souseda"). (D3VIL)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno