Reklama

Reklama

Vánoční polibek

(TV film)

Obsahy(1)

Wendy Walton je nejlepší designérka v Bostonu....ale zatím to ještě nikdo neví. Wendy opustila práci v místním divadle, aby se stala asistentkou Pricsilly Hall, nejprestižnější designérky ve městě. Ms. Hall nutí pracovat Wendy dlouho do noci. Jednou pozdě v noci, když odchází z práce, uvízne ve výtahu s mladým a velice pohledným cizincem. Ještě než se stačí otevřít dveře výtahu, Wendy a její záhadný muž se políbí. Druhý den v práci spatří Wendy záhadného cizince před dveřmi kanceláře....Ukáže se, že to je Adam Hughes, bohatý filantrop a přítel Ms. Hall. Wendy musí připravit Vánoční party, které se uskuteční v domě Ms. Hall. Jak se blíží prázdniny, Wendy a Adam spolu tráví více a více času... Wendy si uvědomí, že se do Adama zamilovala. Má riskovat všechno na čem tak dlouho pracovala a říct Adamovi pravdu? A uvědomí si Adam, že pravá láska stojí právě před ním? Vánoční romance o tom, jak jeden polibek může vše změnit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

freddy 

všechny recenze uživatele

Je libo vánoční romanci, která je celá prodchnuta úžasnou vánoční atmosferou a která nabízí tuctovou a mnohokrát viděnou romantickou zápletku, a tak vlastně jediným důvodem, proč se na tento film podívat je fakt, že do předvánoční atmosféry se výborně hodí? Pak je tento film výbornou volbou. Skutečně tak úžasná vánoční atmosféra se ve filmu hned tak nevidí, je zde všechno, od výběru a kupování vánočního stromku, přes vánoční zdobení až po projížďku vánočně vyzdobeným Bostonem na kočáře taženém koňmi. Já osobně znám jen velmi málo vánočních filmů s takhle úžasnou atmosférou (a že už jsem jich viděl opravdu hodně), která tak bohatě kompenzuje fakt, že samotný příběh je naprosto tuctový a předvídatelný. Jak celý příběh dopadne lze odhadnout už v prvních deseti minutách a samotný příběh by u mě skutečně příliš neobstál, ale díky vánoční atmosféře jsem ochoten film vvyzdvihnout až do průměru, což stačí na tři hvězdičky a je to obrovská škoda, protože nebýt to tak tuctový příběh, neváhal bych tenhle film označit za jeden z nejlepších vánočních filmů, které jsem kdy viděl. Takhle to je jen průměrná podívaná, která je koukatelná snad jen v době Vánoc. Filmu uděluji tři hvězdičky. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Je velmi tenký let mezi vymyšlenou pohádkou a neskutečným příběhem, který působí jako neokázalá fraška. A vánoční polibek je bohužel ukázka toho, jak děsivě to může dopadnout, když se do takového filmu pouští někdo, kdo neumí dotáhnout svou práci do konce. Herci příliš přehrávají, vánoční tématika je tady až nesnesitelně kýčovitá, a herci jedna katastrofa za druhou. Přirovnala bych to ke sladkosti, která vás svým vzhledem nadchne, ale když ji ochutnáte, cítíte jen tupou hořkost. Jo, takže za tu malou melancholií nějaká ta hvězda =) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film s příjemnou vánoční atmosférou a poutavým, přestože již ohraným, námětem. Ale jestli něco opravdu nesnesu, tak je to hlavní hrdinka - nevinná hloupá husa, která se sebou nechá až do poslední chvíle zametat. Její protivnicí je samozřejmě prvoplánově zlá ženská, aby tím vlastně omluvili to, že párkrát dostala do nosu a byla podvedená a nakonec odkopnutá. Většina lidí pravděpodobně fandila hlavní hrdince, ale já jí to zkrátka s tím tupým kukučem a zamilováním se do snoubence šéfové, nepřála. Kdyby ta "láska" alespoň nebyla tak nucená, ale ty trapné konverzace "když jsem byla malá" a "jé, máme stejné oblíbené autory" a hlavní mužský hrdina, který se rozhodl na poslední chvíli, že má rád tu, co miluje Vánoce stejně jako on..to vskutku bylo příliš i na mě. A to mi většinou o Vánocích stačí opravdu málo. Co jsem si užívala, byly scény mrchy Elisabeth Rohm, ukradla si je pro sebe a jen díky ní je celý film koukatelný. Při záběrech na šmudlu Wendy (u které jsem mimochodem nepochopila ty debilní třpytky, při pohledu na ně by člověk řek, že je hlavní hrdince deset a film je z devadesátých let), jsem musela neustále obracet oči v sloup. Takhle mi už dlouho někdo ve filmu nelezl na nervy. Bez zábavné potvory Priscilly by to bylo na odpad!.. PS: Asi by měl někdo filmovým tvůrcům říct, že moderní vánoční písničky opravdu dost sráží dojem. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Lehká vánoční romance, které ovšem ani vánoční sledování nepomohlo od pocitu přeslazení a klišé. Nulová snaha o inovaci by se dala nazvat snahou o klasiku, kdyby ovšem navodila alespoň příjemnou vánoční atmosféru. Hlavní problém tkví v tom, že vše je pojaté příliš jednoduše a neurčitě a i Vánoce, jako by tu byly zasazeny jen tak mimochodem a trochu křečovitě, škoda. 40 % ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Formát rakouských a německých telenovel. Děsně televizní zpracování. Nechápu, že zemí původu tohoto filmu je USA. Herci odrazující od koukání, Brendan Fehr vzbuzoval dojem pornoherce, Elisabeth Röhm byla příjemná asi jako průjem v autobusu, ale hrála mrchu, tak budiž. Jedinou příjemnou byla Laura Breckenridge, ta byla opravdu hezká a přirozená. Ale jinak to celé stálo za pendrek. Příběh naivní až běda. Rozhovory na nulové úrovni, jen tlachání a zbytečné dohadování o ničem. Tu jedinou hvězdu dávám za rozumnou stopáž. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama