Reklama

Reklama

Plešoun

(festivalový název)

Obsahy(1)

Zděšení rodičů nad absencí vlasů na hlavě chlapa, se kterým se líbal, Jonasovi nezkazí radost - strhne celou vesnici k tanci a zpěvu “chceme se líbat s plešounem”. Nikdy nezapomenete na význam norského slova “skallaman” ani na tento okouzlující muzikál. (Mezipatra)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

2014: Krátký muzikál byl kvalitní, správně ztřeštěný s příběhem úplné hovadinky, vše bylo podřízeno jednomu - vyloudit na divákovi úsměv a dobrou náladu … určitě někdy zkouknu znovu. 2020: Už jsem zkoukl znovu a toto "norské třeštidlo" mi vykouzlilo na tváři ještě větší úsměv, než v roce 2014. Frank Kjosås mi více připomínal trans muže, postavou, obličejem a zřejmě to bylo i tím, že ho tvůrci mírně nalíčili a měl i nalakované nehty. Prostě, když už má být něco potrhlé, tak potrhlé na druhou. Mírně jsem zvýšil své hodnocení za příběh a zpracování a doporučuji všem, co si dokáží udělat srandu sami ze sebe. Moralisté tady neuspějí. 7798 ()

Reklama

Rover 

všechny recenze uživatele

Doporučuju nezjišťovat si o filmu nic předem - budete pak příjemně překvapeni! Chytlavý, hravý a především chytrý film z Norska byl jednoznačně nejlepším krátkým filmem letošních Mezipater. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama