Reklama

Reklama

Léto v Kapském městě

(TV film)
  • Česko Osudové léto v Kapském Městě (více)

Obsahy(1)

Její muž náhle zmizel, zamiloval se do mladší a odjel do Kapského města. Je pevně rozhodnuta získat ho zpět! Sophie má všechno, co si jako "žena" může přát: báječné, téměř dospělé děti, krásný dům a velmi šarmantního, i když trochu chaotického manžela. Sophie má od přírody organizační talent a má vše pod kontrolou - alespoň se domnívá. Potom ale náhle její muž Dirk místo na služební cestu zmizí do Kapského Města, aby se už nevrátil. A to se stane právě teď, když už děti vyrostly a Dirk se Sophií by se jeden druhému mohli mnohem více věnovat, tak se manžel zamiluje do mladší .Opuštěná manželka urychleně odjíždí do Kapského města, pevně rozhodnuta, získat svého muže zpět. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

Leksland 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda pouze za některé záběry, jinak je to nezhlédnutelné a vřele nedoporučuji..A když připravte si hodně kapesníků, aby jste stihli utírat poblitou televizi..Amen ()

applause 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděla náhodu hned dvakrát a ani mi to nevadilo. Pořád mě bavil, což se o jiných německých filmech říci nedá. Příjemná oddechovka po obědě. Vřele doporučuji. ()

Reklama

PaRi 

všechny recenze uživatele

Ale jo, po obědě jako oddech či při snídani, proč ne. Slušně odvedené řemeslo s předvídatelným scénářem a slušnými hereckými výkony pořád na vyšší úrovni, než u většiny našich herců telenovel a i filmů. ()

EbiGuetta odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle "příběh" je k ničemu. Koho zajíímá příběh nějaké pitomé manželky, jejího manžela a nějaké blondýny? ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Těžkopádně německý pokus o variaci na Francouzský polibek. Možná reflexe na zálibu bílých turistek ve flirtování s domorodci. /12. 11. 11./ ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama