Reklama

Reklama

VOD (1)

Dosud nevyprávěný příběh o setkání Elvise Presleyho, krále rokenrolu, a amerického prezidenta Richarda Nixona, který vyústil v tento objevný a přitom humorný moment, zvěčněný na té nejžádanější fotografii Národního archivu. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (44)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Epická blbost zprostředkovaná na základě jedné slavné fotky a poukazování na to (jak je ostatně ve filmu zmíněno), že se vlastně neví proč a jak přesně k té fotce došlo. Říkal jsem si, že Kevin Spacey coby Frank Underwood si to své prezidentství dostatečně ozkoušel, ale je to vlastně jedno, protože film je jedna velká parodie a Nixon ta největší. Pokud se však od toho člověk oprostí, jedná se celkem o odlehčenou komedii s několika vtipnými gagy, kterou konzumenti Amazonového "Netflixu" ocení více než klasičtí povaleči u českých stanic...5/10 ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to jednoznačně videofilm a poznáte to hned v prvních pěti minutách. Pokud čekáte nějakou informační hodnotu tak půjdete s hodnocením asi hodně nízko. Čekal jsem že film bude trochu víc rozjetej, až na super herecký výkony Šanona a obzvlášť Kevina z Pejsy to totiž nemá moc co nabídnout, a hlavně Elvis je v tomhle filmu celkem nudař což dost zabíjí celou první hodinu až do setkání ústřední dvojky kde se konečně člověk začne bavit a projeví se tam i ta nálepka "komedie". Nejlepším filmovým Elvisem pořád zůstává Bruce Campbell z Bubba Ho-tep. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

70% V momentě, kdy se Král setká s Nixonem začně atmosféra na plátně pořádně dýmit. Tomuhle říkám střet osobností. Bázlivá a zmatená osobnost Elvise (Michale Shannon) se v nixovonově oválné místnosti promění v neúprosného vyjednávače a suchar Nixon (Kevin Spacey) mu okamžitě podlehne. ELVIS AND NIXON je divácká jednohubka, ale herecky podmanivá a velmi uvolněná. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

To je pravda to je podľa skutočnej udalosti, to musí byť dobré..Elvis veličina nielen spevu...idem do toho.... UPS:...trápne od kastingu...Shannon a Elvis ? ježišmária...kdeže...vôbec som v ňom nevidel kráľa ...chodil a čudne sa díval...kecal blbiny ktoré hádam mimo blázinca sa ani nehovoria...o čom to celé bolo ? čudná opica ktorá sa robila Elvisom a chodila po ulici potom vošla k Nixonovi...tam bol jediný ako tak svetlý bod keďže Spacey by neskazil hádam ani keby nehral....lenže to stretnutie ? ! ? ! blááábol.....celé zle...nereálne, trápne, nudné a....našťastie krátke...86 minút stačí bohato na kravinu. výborný trefný komentár : MartinezZ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavná mystifikace vyfabulovaná na základě několika fotografií a ručně Elvisovou rukou psaného dopisu doručeného Nixonovi, kteréžto propriety dosvědčují fakt, že se tito dva (svého času nejslavnější) Američané kdysi skutečně sešli a že Elvis fyzicky navštívil Oválnou pracovnu Bílého domu...vše ostatní je čirá (a hodně zábavná) fabulace... Kevin Spacey i Michael Shannon jsou v jejich rolích přesvědčiví...a jsou hlavním důvodem, proč tuhle filmovou jednohubku vidět... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama