Reklama

Reklama

Kapučíno

(festivalový název)
  • Švýcarsko Cappuccino
Krátkometrážní / Komedie / Drama
Švýcarsko, 2010, 16 min

Obsahy(1)

Dospívající Jeremie je chycen mezi snahou tajit svou homosexualitu, ochranitelskou matkou a nedosažitelným idolem svých fantazií Damienem, se kterým se mu naskytne neočekávaná, jedinečná šance strávit večer. (Mezipatra)

Recenze (4)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Jeden den v životě Jeremieho. Několik vskutku zajímavých uměleckých postřehů, pokus o explicitní vyjádření skutečnosti, ale celek je přesto podivně rozostřený... Možná je to tím, že tam něco chybí anebo jsem jednoduše příliš zmlsaný. Ta závěrečná pointa je ale fajn. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Film Kapučíno mě oslovil několika vcelku explicitně natočenými scénami, nicméně ani to nezakryje fakt, že se z toho dalo vyždímat mnohem více. Ve výsledku tak jde o průměrný snímek, který jen tak klouže po povrchu, ale nepotopí se hlouběji, což je škoda. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mám v oblibě gay filmy už z toho důvodu, že se tam občas objeví párek pěkných chlapů a je tudíž opravdu na co koukat. Jenomže tady ani tak nejde o to jak vypadají ale o to, že ten film(kraťas) spíše než třeba o objevování sexuality tak je o h**ně. Kluk co se dvě hodiny fénuje pak jde teda do školy tam kouká po spolužákovi pak si na záchodě vedle sebe domluví rande, gay kluk jde k němu domů a po hromadě siláckých keců co mají kluci v oblibě mu ho vykouří ...pak se ptá jak to asi tak chutná...potom ho odpálkuje. Gay kluk je v depresi a pak má podivné sezení s matkou u cigárka. Nepochopitelná je pro mě scéna matky kdy ukáže svoje prso na zrcadlo a dvě hodiny kouká do zrcadla s totálně rozmazaným make-upem a ráno má gay kluk na stolečku kapučínko. Nechápu nechááápu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Úžasná švýcarská jednohubka - co dodat? Musíte vidět! Kluci - plachý Jeremie skrývající zatím svou homosexualitu, jeho heterácký spolužák Damien i matka Gina, to zahráli very very amazing ... 4x10 ()

Reklama

Reklama